Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Biologische keuken Meer Biologische keuken recepten »
Suggesties kookboeken

Ik heb dit recept voor een buren etentje gemaakt. Iedereen vond em lekker, zelfs mijn buurvrouw die eigenlijk niet van pompoen houdt.  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Deze Risotto is ongelooflijk lekker, zeker op de koudere dagen. Risotto is hoe dan ook een prachtig gerecht en gegarandeerd dat mee-eters er hun vingers bij op zullen eten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Ik kwam dit recept tegen en het is echt mijn favoriete recept voor pompoensoep geworden. Heerlijk kruidig voor een koude winterdag. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Wij wonen tegen de Duitse grens aan en komen daar regelmatig voor de boodschappen en tanken etc. n natuurlijk vergeet ik mn meel en bakspullen niet! In mn recept staat vermeld dat er type 405 is gebruikt. Dit staat  gelijk aan (amerikaanse) patentbloem. Je kan ook biologische patent nemen . …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Duits

Tijdens de vakantie in Ttalie zag ik dit recept in een Libelle. Thuis meteen gemaakt, en het is verrassend lekker. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Simpel snel comfort food .   …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

De biologische kipdijfilet is lekker mals en stevig van structuur. Hierdoor is het heerlijk te combineren in een pasta of in deze kipgoulash. De biologische kippen hebben twee keer zoveel ruimte als legbatterijkippen en mogen lekker buiten rondlopen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Had van een feestelijk buffet nog het een en ander over, zoals dadels, courgette, fèta en kwam op het idee om dit te combineren in één gerecht. Het was heel lekker en ook nog eens makkelijk te maken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Marokkaans

Ik word altijd zo verdrietig als ik op een relatief leuk feestje ben (zeg even een 8,5) en dat de jarige dan besluit er een dikke onvoldoende van te maken door WEER een schaal met koude-wraps-met-zalm-en-roomkaas te serveren. Luister, jarige, DAT kennen we nu wel... De wraps zelf zijn echter het probleem niet, helemaal niet zelfs, er wordt wereldwijd van genoten, en wie ben ik om die dingen dan af te schrijven. Deze thaise wrap variatie kan die vervelende onvoldoende van zojuist makkelijk weer naar een mooie 6+ trekken. Dus maak ze snel en dan... voetjes van de vloer! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

Heerlijk hoofdgerecht! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

WEES NIET BANG IEDEREEN KAN HET!!! Nadat je dit recept 1x hebt geprobeerd wil je ABSOLUUT geen voorgepanneerde Schnitzel van de slager en/of supermarkt meer. Geloof me het lijkt meer werk dan het is... en het is het waard! Het leuke is dat je zowel Kalfsvlees, als Varkensvlees en Kippenborst kan gebruiken. Het mooie van dit recept is, mits je het goed doet ;-), dat de heerlijke panneerlaag van het vlees loslaat waardoor het mooi krokant wordt. Vaak als we een lange autorit voor de boeg hebben voor een vakantie dan maak ik de avond voor vertrek de Schnitzels en laat ze afkoelen, het is voor onderweg een heerlijke koude, hartige snack. Laat me weten of het gelukt is, of als het juist niet gelukt is, dan geef ik graag tips! Eet & Geniet …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Zoals de meeste mensen wel weten ben ik niet zo van de zoete baksels, maar appel gaat er altijd wel in en zeker in de herfst. Moeders hier kwam met dit recept aanzetten van een collegaatje, nou vooruit. Snel te maken en nog lekker ook. Bij de koffie krijg ik er wel twee weg! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Dit is een heerlijk herfstsoepje van twee-sterren topkok Erik van Loo van restaurant Parkheuvel ** Rotterdam. Lekker pittig door heerlijke verse kruiderij en toch luchtig, niet vet en heel gezond. Heerlijk met de koude dagen en dit kan een ieder maken. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Dit is een heerlijke Saté op basis van het recept Hete (of minder hete) Kip. In de zomer een echt SUCCES, eenvoudig en erg lekker, wel met de goede Pindasaus(niet die van de Patat - Chinees). Wij zijn er dol op, en zover ik weet, iedereen :-) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Verrukkelijk soepje van Erik van Loo dat als een van de amuses in het restaurant werd geserveerd. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Recept van Jamie Oliver: gebakken worteltjes met komijn, tijm, boter en Chardonnay: Boter en wijn vormen samen een heerlijke saus. Je kunt deze groenten echt overal bij serveren. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Top recept! Makkelijker dan je denkt, Echt! Dit gerecht is er één uit mijn 5 favorieten!!! Moet je MINSTENS 1x proberen!!! Dit recept heet oorspronkelijk in het Hongaars: Hussal Rakott Burgonya Makkelijk te Maken & Heerlijke Smaken!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Hongaars

Pompoensoep! Leuk om te maken als de pompoenen er weer zijn en echt super lekker! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Populaire Biologische keuken kookboeken:
Top