Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Chutney recepten (1.337) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Het recept van deze heerlijke kip met mango vond ik in een Duits tijdschrift. Ik heb het iets aangepast en er bleef een verrukkelijk gerecht over dat we zeker vaker zullen eten. Echt een succes! Mijn man houdt niet van fruit in de warme maaltijd maar dit vond ook hij heel erg lekker.

INGREDIENTEN

2 uien - 1 teentje knoflook - 1 rode Spaanse, peper - 1 rijpe mango - 400 gram kipfilet - 1 eetlepel olie - 2 theepels kerriepoeder - 1/4 liter slagroom - 1 dl kippenbouillon (van tablet) - 3 eetlepels mango chutney (Pataks bij AH) - cayennepeper - zout - 2 theelepels citroensap - 1 eetlepel gehakte bieslook

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-08-2005
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Blokjes kabeljauw in een licht zoete, pittige mangosaus. Een geweldige combinatie. Snel klaar en heel erg lekker. Weer eens een andere manier om vis te bereiden.

INGREDIENTEN

500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1 eetlepel roomboter (is niet echt nodig!) - 1 flinke theelepel gemberpoeder (djahe) - 1 flinke theelepel koenjit (geelwortel) - 1 flinke theelepel gemalen koriander (ketoembar) - 2 flinke theelepels kerriepoeder - 1 eetlepel tomatenpuree -, 3 eetlepels sweet mango chutney (Pataks bij AH) - 200 ml slagroom -, 2 eetlepels gehakte koriander of peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-08-2005
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een heerlijk zoet/zuur en pittig bijgerecht. Heerlijk bij vlees.

INGREDIENTEN

4 grote Man`go`s., 2 grote Uien., 250 gram Sultana`s, 6 grote Tomaten., 1 Rode Peper., 2 grote Appels., 400 ml natuur Azijn., 2 eetlepels Mosterdzaad., 1 desert lepel cayenne peper., 250 gram bruine basterdsuiker., 200 gram verse Gember.

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-06-2008
  • Indiaas Bijgerecht
  •  60-120 min.

Het dipsausje voor de samosa

INGREDIENTEN

1 pond rijpe tomaten, zout, 2 hele pepers, 1 teen knoflook

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-08-2001
  • Surinaams
  •  10-20 min.

Milde chutney

INGREDIENTEN

1 1/2 kilo tomaten, 300 gram uien, 3 teentjes knoflook, 175 gram rozijnen, 350 gram bruine suiker, 1/2 kopje vleesbouillon, 1 eetl. gemberpoeder, 1/2 eetl. zout, peper en 6 dl. appelazijn.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op07-10-1998
  • Engels
  •  > 120 min.

Heerlijke chutney. Zalig bij beenham. Zowel lekker voor volwassenen als voor kinderen

INGREDIENTEN

2 paprika`s, 1 kilo goudrenetten, 1 doos dadels, 500 gr bruine suiker, 1 liter azijn, 20 gram koekkruiden, 2 teentjes fijngesneden knoflook, 1 grote fijngesneden ui

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-08-2013
  •  
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 kg tomaten, 50 gr uitjes, 1 kleine Spaanse peper, 75 gr rozijnen, mosterdpoeder, gemberpoeder, zout, 125 gr bruine suiker, 1 dl azijn.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-06-2001
  • Engels
  •  30-60 min.

Een heerlijke Chutney van fruit, uien, knoflook, en zalige kruiden.

INGREDIENTEN

, Voor een ruime liter:, , , 1 kilo vers fruit in stukken,, 400 gram uien in grove snippers (2 grote uien), 50 gram verse gember,, 40 gram mosterdzaad,, 1 eetlepel currypasta,, 5 rode pepers., 50/100 gram suiker,, 1 dl water 1 theelepel zout,, 1 theelepel gemalen kruitnagel,, 1 theelepel versgeschaafde nootmuskaat,, 1 theelepel piment,, 1 theelepel kaneel., ,

  •  Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op13-08-2005
  • Indiaas Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Lekker bij veel gerechten

INGREDIENTEN

1 aubergine,2 courgetten, 4 sjalotjes,3 teentjes knoflook,1 rode peper,4 vleestomaten,2 eet.l peterselie,1 th.l.tym,oregano,basilicum,zout/peper,olijfolie 1th.l.mosterd,2 dl griekse yoghurt.

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-07-2008
  • Mediterraan Bijgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1/4 kop gehakte ui, 1/2 kop fijngesneden groene paprika, 2 stuks geschilde gehakte tomaat, 1/4 kop fijngesneden rode paprika, 1/2 kop citroensap

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op20-05-2008
  • Indiaas
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Stoofpotje met rundvlees, bier en mango chutney

INGREDIENTEN

700 gram runderbraadlappen, 2 uien, 1 paprika, 1 blik tomaten blokjes, 2 flesjes bier, 3 plakken ontbijtkoek, 3 flinke eetlepels mango chutney, 5 eetlepels Worcestershiresaus, Peper, Zout, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel kerrie, 1 theelepel kaneel, 1 Laurierblad,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-01-2011
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker bij vele soorten vlees

INGREDIENTEN

Chutney, ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-09-1999
  •  
  •  0-10 min.

Schrik niet van de bereidingstijd, de doorlooptijd is wel lang, maar de hoeveelheid werk valt reuze mee.Het leuke van dit recept is dat je onrijpe mangos gebruikt, die zijn altijd wel te koop. Het resultaat is een chutney die zo veel lekkerder is dan de chutney die je in potjes koopt!

INGREDIENTEN

2 onrijpe mangos, 1 el geraspte, verse gemberwortel, 1 teen knoflook uit de knijper, 250 gr. (lichtbruine) basterdsuiker, 2 gedroogde chilipepers, verkruimeld, 3 kardamompeulen, licht gekneusd, 1/2 tl zout, 1/2 kaneelstokje, 3 kruidnagels, 3 groene peperkorrels, geplet, 125 ml natuurazijn, verse muntblaadjes ( circa 15), verse korianderblaadjes ( van circa 5 takjes)

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-01-2010
  • Indiaas Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Het is zomer, tomaten zijn goedkoop, geen beter reden om voor het rest van de jaar lekker tomaten chutney te maken!

INGREDIENTEN

1 kg tomaten, ontvelt, 250 g bruine suiker, 250 ml bruine azijn, 250 g krenten, 1 e mosterd, 1 e fijn gemberwortel, 1 e zout, 2 uien, in dunne halve ringen gesneden, 1/2 -1 t cayenne peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-07-2010
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Deze chutney gemaakt om bij een krokante kipschnitzel te serveren, lekker was het.

INGREDIENTEN

6 sjalotjes,1 el boter, 2 el suiker,1 tl kurkuma, 2 el citroensap, zout.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-05-2013
  •  
  •  10-20 min.

Tosti met boterhamworst, komkommer en chutney.

INGREDIENTEN

Ca. 30 gr. komkommer in dunne plakjes, zout, peper, 2 sneetjes casino wit, ca. 30 gr. boterhamworst, chutney.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-01-2000
  •  
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 konijnenbouten -, zout -, peper -, tijm -, 60 gram boter -, 4 eierdooiers -, bouillon -, 400 gram rijst -, foelie -, chutney, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-09-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

2 konijnenbouten *, zout *, peper *, tijm *, 30 gram boter *, 4 eierdooiers *, bouillon *, 200 gram rijst *, foelie *, chutney.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-12-2004
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Voor 3 dl chutney : 1/2 kop fruitchutney - 60 ml gesmolten boter - 60 ml citroensap - 60 ml water - 2 theelepels kerriepoeder - 1/2 theelepel gemberpoeder - 1/2 theelepel kaneel

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-05-2004
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

De prachtige herfstkleuren (Indian Summer) zijn op het moment ook terug te vinden in allerlei soorten en maten pompoenen. Je wordt er bijna mee doodgegooid want overal kom je ze tegen,  op de markt, bij de groenteboer en ook in de supermarkt. Bij ons in de buurt zie je ze zelfs vaak in een stalletje langs de weg met een potje erbij om het geld in te deponeren. Zo heb ik ook de pompoenen gekocht die ik voor deze chutney heb gebruikt (oranje Hokkaido). Voor de prijs hoef je het niet te laten want ik betaalde slechts 1 euro per stuk. TIP: Op aanraden van een echte pompoenkenner laat ik het schillen tegenwoordig achterwege. Het scheelt me kramp in mijn vingers en als je de pompoen lang genoeg laat koken wordt de schil vanzelf zacht. Ik heb bij deze chutney nog eventjes de aardappelstamper gebruikt om het geheel iets fijner te maken.

INGREDIENTEN

1 kg pompoen (oranje Hokkaido, butternut of een ander pompoensoort naar keuze), 1 kg peren (ik heb Doyenne du Comisse gebruikt), 4 flinke sjalotten, 1 citroen, 1 sinaasappel, 2 cm verse gember, 4 volle el rietsuiker, 5 el witte wijnazijn, 1 kaneelstokje, 1 steranijs, 4 kruidnagels, ½ tl piment, grof zeezout, olijfolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-11-2014
  • Wereld
  •  30-60 min.

Een chutney van pompoen, die zeer goed past bij wildragout,varkensvlees of ander stoofvlees

INGREDIENTEN

1 kg. pompoen, 1 kg suiker, 0.4 l azijn, 6 kruidnagels, 10 witte peperbolletjes, 1 koffielepel kaneel

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-10-2003
  • Goedkoop en snel
  •  30-60 min.

Het is weer oosten van peren tijd. Mijn buurman kwam hier aan met een grote zak peren. Deze jaar schijnt een bijzondere vruchtbare jaar voor peren en appels te zijn. Dan moet er natuurlijk een voorraad perenchutney gemaakt worden voor bij de wintermaanden kerrie stoofpotten.

INGREDIENTEN

1,4 kg Conference peren, geschild, in stukjes gesneden, 2 kookappels, klokkenhuis verwijderd, in stukjes, 450 g uien fijn, 450 g rozijnen, 1 t chilipoeder of cayennepeper, 1 t gemalen gember, 1 teentje knoflook, fijn, 1 t zout, 1/2 t nootmuskaat, sap en geraspte schil van 2 citroenen, 450 g rietsuiker, 570 ml witte gedistilleerde azijn

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op21-09-2011
  • Afrikaans
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

, 500 gram in stukjes gesneden rabarber, 2 middelgrote uien, in stukjes gehakt, 2 eetlepels bruine suiker, snufje cayenne peper, 1 thl. zout, 2 thl. kerrie poeder, 10 eetl. azijn,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-01-2003
  • Engels Bijgerecht
  •  20-30 min.

Een gerecht uit Kenia, dat erg goed past bij de Nigeriaanse currykip maaltijd. Gekregen van een vriendin die daar jaren gewoond heeft.

INGREDIENTEN

2 kilo rijpe tomaten, 250 gr. uien, 250 gr. suiker, 2 koppen (witte) azijn, 1 thl zout, 50 gr. krenten (geen rozijnen), 1 el chili, 1 el gember.

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-10-2001
  • Afrikaans Bijgerecht
  •  0-10 min.

Snel gemaakt

INGREDIENTEN

100 gr. basmatirijst, 250 gr. lamsboutlapjes a la minute, 1 combinatieset indiase sambal en chutney patak?s, 20 gr. boter, 2 kleine takjes koriander, 2 pappadums plain patak?s.,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-06-2002
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1/2 potje Mango Chutney, 0,5 dl rode wijn, 3 el rode port, 50 gram boter, 1/2 tl chilipoeder, zout en vergemalen zwarte peper.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-07-2001
  •  
  •  10-20 min.

Mijn Chinese vriendin Qin werkt nu in Groningen door de week en weekends komt zij altijd met een of ander verrassing van de Groningse markt of toko thuis. Afgelopen weekend was dit wijting visjes en kippenniertjes, maar ook o.a. reuze mangos en dat stop zij voor mij ook altijd wat in een zakje. Ik zei oo ik weet wel wat van de mangos te maken. Mango chutney! En mijn vriend wou dit wel proeven. Hij houd van echt hete eten zo deze mango chutney heb ik speciaal echt pittig gemaakt voor Gerrit.

INGREDIENTEN

800 g geschilde mango zonder pit en in blokjes gesneden - 1 Granny Smith appel zonder vel en in blokjes gesneden - 2 rode uien, in blokjes - 1 gele en 1 rode paprika, in blokjes - 1 groene en 1 rode peper, in smalle halve ringen - voor de liefhebbers 2 t cayennepeper - 3 e gember, heel fijn - 1 volle t komijnpoeder - 1 volle t komijnzaden - 1 volle t witte mosterdzaden - 10 cm kaneelstokje in twee verdeeld - 8 e ciderazijn of witte wijnazijn - 8 e gewone kristalsuiker

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-03-2014
  • Afrikaans
  •  30-60 min.

Een heerlijke chutney van rode/groene tomaten en courgette.

INGREDIENTEN

600 gram groene of rode tomaten, 600 gram courgette, 1 dl azijn, 400 gram suiker, 2 theelepels zout, 2 theelepels sambal, 2 theelepels kaneel, 6 kruidnagels, 100 gram rozijnen

  •  Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op28-08-2005
  • Nederlands Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Verse vijgen kun je best een tijdje in de koelkast bewaren maar natuurlijk ook weer niet onbeperkt. Mij overkomt het nog wel eens dat ik teveel tegelijk koop als ik ze toevallig tegenkom. Dit komt natuurlijk ook weer omdat ze normaal gesproken nogal moeilijk verkrijgbaar zijn en meestal peperduur. Zo had ik dus deze keer nog enkele vijgen liggen die nog overgebleven waren en die echt nodig verwerkt moesten worden of anders was het TE laat. Ik heb er een heerlijke chutney mee gemaakt zodat ik er later nog profijt van heb. Het is namelijk heerlijk bij een kaasplankje, bij wild, paté en in sauzen. 

INGREDIENTEN

4 verse vijgen, 1 sinaasappel, 1 sjalot, 4 el Edik Pedro Ximenez (of 2 el rode wijnazijn en 2 el rode port), 1 el pecan noten (of walnoten), 1 el olijfolie, 2 el gelei suiker speciaal (van Gilse), ¼ tl piment, peper en zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-10-2014
  • Mediterraan
  •  20-30 min.

Voor op barbeque....een recept uit Zuid-Afrika

INGREDIENTEN

6 hamburgers van eigen keuzen - 1 ui fijn - 2 teentjes knoflook fijn - 25ml olie - 150ml tomatenketchup - 100ml chutney - 3 e Worcestersaus - 3 e azijn - 120g bruine suiker - 1 vol t paprikapoeder

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-05-2003
  • Multi-cultureel
  •  30-60 min.

Een heerlijke combinatie met b.v. paté. In Frankrijk pluk ik de vijgen tijdens het wandelen en maak ze dan thuis (in Frankrijk) klaar.

INGREDIENTEN

1 eetlepel zonnebloemolie, 1 grote rode ui, 2 cm verse gemberwortel, geschild en fijngehakt, 120 gram bruine basterdsuiker, 125 ml appelcider azijn, Sap en schil van 1 citroen, 100 gram rozijnen en ander gedroogd fruit, 1 ½ theelepel mosterdzaad, 1 klein kaneel stokje, Snufje gemalen allspice, Snufje zout, Snufje gemalen kruidnagel, Snuf fijngemalen rode peper, 450 gram verse vijgen, kroontje eraf en kleingesneden

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-07-2013
  • Multi-cultureel
  •  20-30 min.

Roberto's mango chutney

INGREDIENTEN

1 kilo mango vruchtvlee,s(halfrijp)in blokjes gesneden, 3 th.l. zout 3 madame jeanette, fijngesneden zonder pitjes,2/3 dl. azijn,4 teentjes knoflook,1/2 cup fijn gesneden gember,1 th.l. kerry,500gr.suiker,1 cup rozijntjes zaadloos,gewassen en uitgelekt.,

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-09-1999
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  60-120 min.

Waarom een sjalot: de sjalot geeft de chutney een stevige smaak. Een goede combinatie van het zoete van de mango met de iets bittere smaak van de sjalot. Soort gerecht: als barbecuesaus, bij varkensvlees, bijv. een varkenshaasje, kip of als garnituur bij een borrelhapje, bijv. een toastje met paté.

INGREDIENTEN

2 sjalotten, 2 rijpe mango€s, ½ rode peper, ½ teentje knoflook, geperst, 1 mespuntje kerriepoeder, 30 g verse gember, 100 g suiker, 2 tl witte wijnazijn, Zout en peper., , , ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-05-2007
  • Indiaas
  •  20-30 min.

VOOR CA. 1 LITER CHUTNEY

INGREDIENTEN

1 kilo rode pruimen, 1 grote ui, 100 gram bruine suiker, 3 deciliter azijn, 1 deciliter port, 1 kaneelstokje, 3 kruidnagels,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-01-2010
  •  
  •  30-60 min.

Negen Juwelen Chutney

INGREDIENTEN

1 banaan in plakjes. 1 fijngehakte appel. 1 grote mango geschild, in plakjes. 3 fijngehakte ananasringen. 200-225gr. fijngemaakte perziken. 100gr. schijfjes dadel ontpit. 50 gr. fijngehakte gemberwortel. 50 gr. rozijnen. 175-200gr. bruine suiker. 2-3 lomboks. 1,75 dl. moutazijn. 1 tl. zout. 1/2 tl. komijnzaad. 1/2 tl. korianderzaad. 1/2 tl. uienzaad. 1/2 tl. anijs. 50 gr. fijngehakte amandelen.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-10-2003
  • Indiaas
  •  20-30 min.

Indiase Chutney

INGREDIENTEN

1/2 - 1 dl azijn, 125 g donkerbruine suiker, 1 kg tomaten, 50 g sjalotjes of uitjes, 1/2 Spaanse peper, 75 g rozijnen, 1/2 lepel gemberpoeder, 1/2 lepel mosterdpoeder

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-07-1999
  • Indiaas
  •  0-10 min.

Deze mango chutney is heerlijk bij vlees, vis, kip en oosterse gerechten. Kost wel even wat tijd i.v.m. het "snijwerk" Maar het loont de moeite.

INGREDIENTEN

2 niet te rijpe grote mango's, 250 cl pure gembersiroop (flesje) bij AH, 1 potje bakgember incl. siroop, 2 zure appels, sap van 2 citroenen, 150 gr rozijnen, 1/2 theel. cayennepeper (of iets minder), 2 tenen knoflook, 1 ui, 1 theel. zout, 1 theel. Garam Massala, 100 gr. witte basterssuiker, 1/2 theel. kruidnagelpoeder

  •  Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-08-2002
  • Thais Bijgerecht
  •  > 120 min.

Heerlijk fris bijgerecht bij bijv. Panir dahi ke kebab.

INGREDIENTEN

60 g verse munt,125 g verse korianderblaadjes,1 tl komijnzaad,2 tenen knoflook,1 groene chilipeper,25 g mangovruchtvlees,50 g ontvelde tomaten,zout.

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-04-1999
  • Indiaas Bijgerecht
  •  10-20 min.

Diverse chutney recepten opgezocht en hieruit deze chutney samengesteld.

INGREDIENTEN

, 2 mango`s, 1 appel, gele rozijnen, laurierblad, kerry, kurkuma, kardemom peulen, koreander, karwijzaad en/of komijn, 3 zw. peper korrels, verse gember, azijn, suiker,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-10-2009
  • Indiaas Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

225 gram gedroogde of verse pitvrije dadels, 2 groene chilies, 1 eetlepel gehakte korianderblaadjes, 1 theelepel turmericpoeder, zout naar smaak, citroensap.

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-03-2000
  • Indiaas Bijgerecht
  •  10-20 min.
Chutney

Chutney

Chutney is een eeuwenoude, bekende smaakmaker uit de keuken van India en Pakistan. Chutney is lekker om te eten als bijgerecht. Veel mensen eten het als bijgerecht tijdens een barbecue, een fondue of rijsttafel. Je kunt verschillende soorten chutney maken. Voorbeelden zijn pompoenchutney, appelchutney en tomatenchutney. De bekendste soort chutney in Nederland is de mangochutney. Men voegt vaak ingrediënten toe als plantaardige olie, azijn en geleisuiker, om de smaakmaker langer te kunnen bewaren in een potje. Iedereen kan een goede chutney maken, dus jij ook! Hier onder voor de beste gerechten met chutney en laat je inspireren!

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top