Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Empanadas recepten (162) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 eetl. olijfolie, 1 ui, fijngehakt, 1 teentje knoflook, geperst, 1 kleine groene paprika, in blokjes, 1 rode Spaanse peper, zonder zaadjes, fijngehakt, 250 g rundergehakt, 1/2 theel. gemalen komijn (djinten), 1 eetl. bloem, 1/2 theel. paprikapoeder, 2 eetl. tomatenpuree, 2 eetl. rozijnen, 2 eetl. geschaafde amandelen, 1 pak diepvriesbladerdeeg, ontdooid, 1 ei, 1 eetl. melk (Melkan)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-07-2009
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 eetlepel olijfolie, 1 ui, fijngesnipperd, 150 g rundergehakt, 1 teentje knoflook, geperst, 5 plakjes chorizoworst, in reepjes, 1 blikje tomatenpuree (70 g), 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g), fijngehakt, 1 theelepel gemalen komijn (djinten), 1 theelepel kaneel, hot peppersauce (flesje a 85 ml), 6 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid, paprikapoeder

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-01-2010
  • Mexicaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 eetlepel olijfolie, 1 uii, fijngesnipperd, 150 g rundergehakt, 1 teentje knoflook, geperst, 5 plakjes chorizoworst, in reepjes, 1 blikje tomatenpuree (70 g), 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g), fijngehakt, 1 theelepel gemalen komijn (djinten), 1 theelepel kaneel, hot peppersauce (flesje a 85 ml), 6 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid, paprikapoeder

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-11-2003
  • Argentijns
  •  20-30 min.

Argentijnse pasteitjes

INGREDIENTEN

2 el.olie, 1 theel.paprikapoeder, 4 uien, 0,5 theel.Spaanse peper,0,5 theel.komijn, 0,5 theel.oregano, 500 gr.rundergehakt, 3 hardgekookte eieren, 20 zw.olijven, 40 grote rozijnen. 10 blaadjes filodeeg of bladerdeeg.

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-09-1998
  • Argentijns Voorgerecht
  •  30-60 min.

Met gehakt gevulde deegpakketjes - soort pasteitjes

INGREDIENTEN

1 eetlepel olijfolie, 1 ui fijngesnipperd, 150 gram rundergehakt, 1 teentje knoflook, 6 plakjes chorizoworst in reepjes, 1 klein blikje tomatenpuree, 1/2 zakje verse peterselie fijngehakt, 1 theelepel djinten, 1 theelepel kaneel, hot peppersauce, 6 plakjes bladerdeeg, paprikapoeder

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-06-2004
  • Mexicaans
  •  30-60 min.

Gehakt in bladerdeeg, Lust iedereen!

INGREDIENTEN

150 g rundergehakt, 1 fijngesnipperde ui, 1 teentje knoflook (geperst), 5 plakjes chorizo in reepjes, 1 blikje tomatenpuree (70 g), 30g fijngehakte peterselie, 1 tl gemalen komijn (djintan), 1 tl kaneel, paar druppels tabasco, 6 plakjes bladerdeeg, paprikapoeder.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-06-2005
  • Mexicaans
  •  30-60 min.

Mexicaanse deegflapjes met smaakvolle vulling van ui, paprika, chorizo en rundvlees.

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 500 gram bloem, 200 gram boter, 1,6 dl koud water, 1 ei, 10 gram zout, 1 ei om te bestrijken, Voor de vulling:, 1 rode paprika, 6 bosuitjes of stoneleeks, 100 gram chorizo, 200 gram gaar gestoofd rundvlees, 2 gaargekookte, geprakte aardappelen, zout, peper en Tabasco,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-11-2002
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Empanadas zijn Spaanse/Portugeese bladerdeeghapjes, gevuld met groenten en/of vlees.

INGREDIENTEN

1 el olijfolie, 1 fijngesnipperde ui, 150 gr gehakt (hoh), 1 teentje knoflook, 1/2 blikje tomatenpuree, 3 el fijngehakte peterselie, 1 tl kaneel, 4 plakjes bladerdeeg, paprikapoeder, chilisaus

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-08-2010
  • Spaans
  •  30-60 min.

Een lekker hapje uit de Zuid-Amerikaanse keuken.

INGREDIENTEN

450 gr. bloem15 gr. bakpoederzout1 eierdooier1 heel ei, geklutst3, 3/4 dl. warme melk2 eetl. olie1 theel. paprikapoeder4 uien, fijngehakt1/2, theel. chilipoeder1/2 theel. komijnpoeder1/2 theel. oregano500 gr. rundergehakt, 3 hardgekookte eieren, in plakjes20 zwarte olijvenca. 40 grote rozijnen

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-04-2004
  • Braziliaans
  •  30-60 min.

Volgens de Story het lievelingsgerecht van Maxima..

INGREDIENTEN

1 kilo runderlappen. 2 rode spaanse pepers, 2 tl cayennepeper, 2 uien, 3 bosuitjes, 100 gr rozijnen, 1/2 kopje kalfsvet of olijfolie, 1 tl komijnpoeder, 3 el suiker, 2 el zout, 3 hardgekookte eieren, 10 groene olijven, olie of frituurvet. Stuk rond bladerdeeg.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-06-2000
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een heerlijk recept uit Chili.

INGREDIENTEN

Vulling:, 2 Rode Uien, 1 Rode Paprika, 1 Spaanse Peper, 3 Tomaten, 1 Teentje Knoflook, 250 g Rundergehakt, Bosje Verse Koriander, Korianderpoeder (Ketoembar), Komijnpoeder (Djinten), Peper en Zout, , Deeg:, (evt diepvriesdeeg voor hartige taart), 250 g Bloem (gezeefd), 150 ml Water, 80 g Boter, theelepel zout,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-08-2004
  • Chileens
  •  0-10 min.

Het originele recept.

INGREDIENTEN

Voor 10 stuks: 1 pakje bladerdeegvellen 300 gram gehakt potje olijven 4 eieren knoflook naar smaak 3 uien blikje mais peper, zout, paprikapoeder, chilipoeder, komijnpoeder, tabasco, groene kruiden naar smaak.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-01-1999
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Mexicaanse 'pasteitjes' met een pittige gehaktvulling.

INGREDIENTEN

10 vellen kruimeldeeg uit de diepvries, bijv. deeg voor hartige taarten, 325 gram half-om-half gehakt, 125 ml. tomatenpuree, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 2 rode pepertjes, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 60 ml. droge sherry, olie om in te bakken, peper en zout.

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-02-2002
  • Mexicaans Bijgerecht
  •  60-120 min.

Hartige Mexicaanse flapjes

INGREDIENTEN

1 pak bladerdeeg, 1 ui gesnipperd, 1 teentje knoflook, fijngehakt, 1 kleine groene paprika, gehakt, 1 eetlepel olie, 225 gram rundergehakt, 1 theelepel cacao, 1 eetlepel bloem, 1/2 theelepel gemalen komijn, 1/2 theelepel paprikapoeder, 1/2 theelepel oregano, zout en peper, 1-2 Spaanse pepers, ontdaan van zaad en fijngehakt, 2 eetlepels tomatenpuree, 3 eetlepels water, 2 eetlepels geschaafde amandelen, 2 eetlepels rozijnen

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-12-1999
  • Mexicaans Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

4 plakken diepvries bladerdeeg, 2 eetlepels zonnebloemolie, 400g rundergehakt, zout, versgemalen peper, 100g gezouten pecannoten, 100g roquette (vers kruid), 4 takjes peterselie, 1 eidooier,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-04-2009
  • Mexicaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Vulling:, - 1 el olie, - 1 grote ui gesnippers, - 2 teentjes knoflook, geperst, - 2 rode pepers, gehakt (zaadjes verwijderen!), - 375g gekruid rundergehakt, - 2,5 dl passata (gezeefde tomaten), - klein blikje mais, - 2 tl gemalen komijn, - 1 tl kerriepoeder, - 1 tl paprikapoeder, - zure room (potje 2 dl), - Geraspte kaas (bij voorkeur cheddar), , Deeg:, - 350g bloem, - 1,25dl water, - 1 ei, losgeklopt, - 50g gesmolten boter, , - flinke laag zonnebloemolie om in te bakken,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-07-2011
  • Mexicaans
  •  30-60 min.

Snelle versie van dit Spaanse borrelhapje met een hart van paprika, sjalot en chorizo.

INGREDIENTEN

2 sjalotjes, 1/2 rode paprika, 100 gram chorizo, 2 el olijfolie, mild paprikapoeder, 1 blikje kant-en-klaar pizzadeg, olie om te frituren

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-08-2001
  • Spaans
  •  10-20 min.

Empanada's zijn deeglapjes met een zoete of een hartige vulling.

INGREDIENTEN

500 gr bladerdeeg,250 gr rundergehakt,1 middelgrote ui,1 kleine paprika,rood of groen,2 middelgrote tomaten,1 el witte rozijnen,1 gedroogde rode peper(bijv,arbol), 1/2 tl komijnzaad,2 el olijfolie,zout en peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-01-2001
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pittig borrelhapje

INGREDIENTEN

150 gr gehakt , , ? ui, 2 teentjes knoflook, , 15 gr boter, 1 el olijfolie , , 25 gr amandelschaafsel, 25 gr rozijnen

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-07-2005
  •  
  •  20-30 min.

Lekker als snack of als voorafje

INGREDIENTEN

400gr rundergehakt, 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, 2,5 dl gezeefde tomaten, 2 rode pepers, 1 eetlepel olie,12 tl kruidenmix, 1tl komijn, ca. 1kg zandtaartdeeg, 1,25 dl room, 1 kopje geraspte cheddar en plantaardige olie om in te frituren.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-03-2002
  • Argentijns Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

12 plakken bladerdeeg, ontdooid, 1 ei, losgeklopt, Voor de vulling:, 250 gr. rundergehakt, 1 el. vloeibare boter of olijfolie, 1 kleine ui, gesnipperd, 2 teentjes knoflook, geperst, 1 tl. milde paprikapoeder, 1 tl. gemalen komijn, 1 tl. gedroogde oregano, 4 el. runderbouillon van tablet, zout, peper, 1 hardgekookt ei, fijngesneden, 40 gr. ontpitte olijven, 40 gr. rozijnen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-07-2009
  • Braziliaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Ca. 20 stuks

INGREDIENTEN

10 plakjes diepvriesbladerdeeg, 25 g boter, 100 g mager rookspek (blokjes), 1 grote ui, 200 g biefstuk tartaar, 4 hardgekookte eieren, 20 groene olijven zonder pit, 50 g rozijnen, kruidnagelpoeder, paprikapoeder, zout, peper,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-05-1999
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Deeglapjes gevuld met gehakt en groenten.

INGREDIENTEN

1 eetlepel olie,250 gr. rundergehakt,1 zak panklare spitskool,1 theelepel komijnpoeder,2 eetlepels chilisaus,2 eetlepels gembersiroop,1 eetlepel gemalen kokos,zout,peper,2 blikjes croissantdeeg(240 gr.),1 ei,1 eetlepel boter of margarine om in te vetten,glas of uitsteekvormpjes doorsnede ca. 8 cm.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-01-1999
  • Goedkoop en snel
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 pak bladerdeeg-, Voor de vulling:, ? fijngesnipperde ui-, ? eetlepel olijfolie-, 2 eetlepels water-, 125 gram gehakt-, 1 eetlepel geweekte krentjes-, 1 theelepel paprikapoeder-, ? theelepel karwijzaad-, ? theelepel zout-, 3 olijven zonder pit-, 1 hardgekookt ei (in de lengte in zes partjes gesneden).

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-10-2003
  • Spaans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Tapas avondje op nummer 94. Het was weer supergezellig. Empanadas gemaakt met een Spaans / Mexicaans tintje.

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 500 gram bloem, 200 gram boter, 160 ml koude melk, 1 ei, snufje zout, 1 ei om te bestrijken, , Voor de vulling:, 1 rode paprika, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 1 zakje taco seasoningmix (casa fiësta), 300 gram gehakt of kipfiletreepjes, 1 theelepel sambal badjak extra heet, potje Mexicaanse groenten, evt chorizoworst in blokjes gesneden,

  •  Tussengerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-02-2016
  • Mexicaans Tussengerecht
  •  60-120 min.

Uit ARGENTINIE gekregen van mijn vriendin Joy

INGREDIENTEN

Nodig voor het deeg:, 1,5 kg bloem2 theelepels fijn zout400 g gesmolten rundervetlauwwarm water, Voor de vulling:, 1 kg rundergehakt 5 lente-uien met het blad 2 gewone uien 200 g rundervet 1 theelepel olie 4 hardgekookte eieren 10 g "Pimenton" ofwel piment 2 theelepels fijngemalen Spaanse peper 10 g komijn 12 fijngehakte groene olijven 1 eetlepel suiker,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-04-1999
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Mexicaanse vleespasteitjes

INGREDIENTEN

1 ei, 1 ui, 250 gram rundergehakt, 1 teentje knoflook, 1? el. tomatenpuree, 1 el. Mexicaanse kruidenmix, 25 gram rozijnen, 1 blikje gekoeld pizzadeeg, frituurolie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-08-2000
  • Mexicaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

150 g bloem, zout, 100 g koude boter of margarine, 1 ei (M), 1 ui, 1 teentje knoflook, 50 g Serranoham (plakjes), 2 takjes peterselie, 1 eetlepel olijfolie, 175 g half-om-halfgehakt, 1 eetlepel droge witte wijn, peper, 1 eierdooier, 1 eetlepel bloem om te bestuiven,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-06-2005
  • Spaans
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

400 gram tomaten uit blik - 1 eetlepel olijfolie - 1 middelgrote ui - 1 teentje knoflook - 1 theelepel gekneusde zwarte peperkorrels - 1/2 theelepel gemalen kaneel - 1/2 theelepel gemalen kruidnagel - 600 gram rundergehakt - 40 gram rozijnen - 1 eetlepel appelazijn - 35 gram geroosterde amandelschilferss - 1,6 kilo kant-en-klaar quichedeeg - 1 ei - plantaardige olie om te frituren

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-06-2005
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 eeetlepel olijfolie-1 ui(fijngesnipperd)- 150 gram gehakt-1 teentje knoflijk, geperst-5 plakjes chorizowordt(in reepjes) 1 blikje tomatenpuree(70 gram)- 1/2 zakje peterselie(30 gram)fijngehakt- 1 theelepel gemalen djinten(komijn)-1 theelepel kaneel-hot peppersauce(flesje a 65 ml) 6 plakjes bladerdeeg(diepvries)ontdooid-paprikapoeder

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-07-2004
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Lekkere dingen in deeg stoppen maakt ze nog lekkerder, hier wat suggesties

INGREDIENTEN

Deeg: ik gebruik graag Koopmans witbroodmix, je kunt ook zelf een op tarwebloem gebaseerd gistdeeg maken., Vulling: 1. Spinazie en schapenkaas 2. gedroogde tomaat en pesto 3. bleekselderij en mosterd 4. sjalotjes en tonijn 5. ansjovis, sinaasappelsap en kappertjes en verzin de rest zelf maar; calamares en zwarte olijf en tomatenpuree of zo, eindeloos.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-10-2001
  • Mediterraan
  •  20-30 min.

Lekkere hapjes voor een feestje bijvoorbeeld

INGREDIENTEN

- 500 gram bloem, - 200 gram boter, - 1,6 dl koud water, - 1 ei, - 10 gram zout, - 1 ei om te bestrijken, - plasticfolie, - deegroller, - 1 rode paprika, - 6 bosuitjes of stoneleeks, - 100 gram chorizo, - 200 gram gaar gestoofd rundvlees, - 2 gaargekookte, geprakte aardappelen, - zout, peper en tabasco,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-02-2004
  • Mexicaans
  •  30-60 min.

Een Chileense variant op de bekende gevulde deegflapjes.

INGREDIENTEN

Deeg:, 1? kop bloem, ? tl. bakpoeder, 1? eierdooier, 100 gr. plantaardige boter, mix van lauw water en zout, ? el. melk, , Vulling:, 1 ui, gesnipperd, 1 teentje knoflook, fijngehakt, 1 kleine groene paprika, gehakt, 1 el. olijfolie, 250 gr, rundergehakt, 1 tl. cacao, 1 el. bloem, ? tl. gemalen komijn, ? tl. paprikapoeder, ? tl. oregano, 1 Spaanse peper ontdaan van zaad en fijngehakt, 2 el. tomatenpuree, 3 el. water, 2 el. geschaafde amandelen, 2 el. rozijnen

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-04-2001
  • Internationaal
  •  30-60 min.

-

INGREDIENTEN

4 lapjes deeg voor hartige taart (diepvries), 2 eieren, Stukje prei, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel olie, 150 gram vegetarisch rul gehakt, 1 eetlepel jalapenopepers (potje), (gerookt) paprikapoeder, Tomatenketchup, Eetlepel halfvolle (koffie)melk

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-08-2013
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Aziatisch voorgerechtje

INGREDIENTEN

Voor 24 stuks:, , , Vulling: 1 el olie, 4 plakken bacon fijngehakt, 1 grote ui gesnipperd, 3 tenen knoflook fijngehakt, 150g varkens- en kalfsgehakt, 150g kipgehakt, 2 el tomatenpuree, 1 tl bruine suiker, 1 el water, 2 hardgekookte eieren fijngehakt, 4 augurken fijngehakt, 15g verse koriander, 1 eiwit losgeklopt., Deeg: 550g bloem, 2.5 dl water, 2 eieren losgeklopt, 2 tl suiker, 100g gesmolten boter, beetje gesmolten boter extra, olie om in te frituren.

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-04-2004
  • Aziatisch Voorgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

500 gram bloem, - 200 gram boter, - 1,6 dl koud water, - 1 ei, - 10 gram zout, - 1 ei om te bestrijken, - plasticfolie, - deegroller, - 1 rode paprika, - 6 bosuitjes of stoneleeks, - 100 gram chorizo, - 200 gram gaar gestoofd rundvlees, - 2 gaargekookte, geprakte aardappelen, - zout, peper en tabasco,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-02-2004
  • Chinees
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Nodig voor het deeg:, 1? kg bloem - 2 theelepels fijn zout - 400 g gesmolten rundervet - lauwwarm water, , Voor de vulling:, 1 kg rundergehakt - 5 lente-uien met het blad - 2 gewone uien - 200 g rundervet - 1 theelepel olie - 4 hardgekookte eieren - 10 g "Pimenton" ofwel piment - 2 theelepels fijngemalen Spaanse peper - 10 g komijn - 12 fijngehakte groene olijven - 1 eetlepel suiker,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-10-2002
  • Argentijns
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

8 plakjes diepvries bladerdeeg, 125 gram chinese kool, 2 bosuitjes, 1 teentje knoflook, 1 1/2 eetlepel (sesam)olie, 8 takjes koriander, 150 gram gepelde garnalen, 2 theelepels ketjap manis, 1 ei, 8 eetlepels tabaccosaus hot.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-12-2000
  • Multi-cultureel
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Voor 10 stuks:, 1 pakje bladerdeegvellen, 300 gram gehakt, potje olijven, 4 eieren, knoflook naar smaak, 3 uien, blikje mais, peper, zout, paprikapoeder, chilipoeder, komijnpoeder, tabasco, groene kruiden naar smaak, , , , ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-07-2000
  • Mexicaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekker met aïolidip.

INGREDIENTEN

2 rollen vers pizzadeeg 400 g, 300 g gehakt, 1 ui, fijngesneden, 1 knoflookteen, fijngehakt, 1 klein blikje mais, uitgelekt, 1/2 paprika in kleine blokjes, 2 tomaten klein gesneden, 3 el tomatenpuree, 4 el plantaardige olie, Gemalen zout en peper, 2 gekookte eieren, grof gehakt

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-09-2015
  • Wereld Voorgerecht
  •  30-60 min.
Empanadas

Empanadas

Het gerecht Empanadas is afkomstig uit de Argentijnse keuken. Om het op een eenvoudige manier uit te leggen kan er gezegd worden dat het bij de Empanadas gaat over een gevuld pasteitje. Het is een zeer favoriet hapje bij de Argentijnen. Wil je deze smaak ook graag in huis halen? Kies hier dan een recept uit zodat je dit heerlijke kleine gerechtje Empanadas klaar kunt maken. Het wordt vaak opgediend als een voorgerecht, maar het kan ook worden opgediend met diverse voorgerechten zodat de gasten wat te kiezen hebben.

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top