Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Fusion recepten Meer Fusion recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Weer zo'n geslaagd experiment dat een plekje op mijn smulwebpagina verdient! ūüėč …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Deze verrukkelijke tonijnsalade kwam ik tegen op internet. Het bijzondere aan deze tonijnsalade is dat er een scheutje sojasaus doorheen zit. Klinkt wat vreemd, maar geeft wel een heel lekkere smaak aan de salade. We hebben deze salade vanmiddag op brood gegeten en hebben er allebei heel erg van genoten. Bedankt Ellen ! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Fusion

Blackpudding is dus bloedworst , ik wacht even totdat 90% is afgehaakt nu. ja?¬† dit was dus een testje , vandaar wat kaal , volgende keer een armangnac sausje erbij ofzo en andere kaas., lijken ook nog niet echt op oreo , maar goed je moet ergens beginnen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Weer een food clone van een amerikaanse keten, super simpel , snel klaar¬† en weinig ingredienten wat wil je nog meer. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Dit fusion gerecht is momenteel een foodtrend in de hele wereld. De heerlijke smaken van goeie sushi in het gemak van een burger, super lekker!¬† …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Wereld

Officieel mag dit geen paella heten , want er gaat worst in , plus nog wat dingen die er niet in horen. want dan heb je een grote kans dat je Spaanse foodpuristen achter je aan krijgt en dat wil je niet. die beschouwen alles buiten het " traditionele recept " als doodzonde, nou vette pech , ik vindt weggooien namelijk doodzonde. bbq leftovers, vriezer dingetjes en keukenkastjes restjes. je kunt het ook rijst a, la paella noemen natuurlijk …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Ik heb het gerecht zelf gecomponeerd. ‚€čLimoncello gebruikt voor een hele lichte sweet - touch ipv van schijfje citroen. Ingesmeerd met grieks zeezout 150 uur gerookt in beukenhout. Ik was even bang dat de vis te sterk naar rook zou smaken en dat was absoluut niet zo. ‚€čHet woord kwispelen (van genot)¬†heb ik toegevoegd omdat er ook een klein scheutje witte wijn was toegevoegd.... ¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Simpel vrijdag comfortfood , …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Geweldig recept van Allerhande die ik een apart jasje heb gegeven.Heb een paar veranderingen aangebracht wat mij wel lekker leek. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Lekker pittige broodjes,lekker makkelijk van bladerdeeg,dus zo gepiept. Recept is voor 6 broodjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Toevallig kwam ik dit herfstige recept tegen in een horecafilm en heb het meteen, zonder aarzelen, gemaakt. Voor liefhebbers van stoofjes is dit hem wel hoor. Deze hachee mag altijd blijven! Hij is makkelijk na te maken en barst van de smaken. Het geheim der smaken zit hem in de Ras el Hanout (Marokkaans kruidenmengsel, het beste uit de winkel) en de sjalotjes. Gebruik geen gele of rode uien. Een blikje ras el hanout van Jonnie Boer van Euroma is te koop bij Albert Heijn. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Fusion

Heerlijk Turks broodje uit de oven, met Thaise kip en wat groenten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Verassende wraps met avocado, gerookte kipfilet, bacon en appel. Een absoluut feest voor de smaakpapillen! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Ik wilde eens wat anders maken en had nog mooi vers rundvlees liggen en heb er, met wat er verder nog aan lekkere verse ingredi√ęnten in de koelkast lag, dit heerlijke stoofpotje mee gemaakt. Lekker aan de slag, proeven en experimenteren met smaken. Beetje Fusion, beetje invloed van de Franse, Italiaanse en Spaanse keukens, kortom alle smaken rond de Middellandse zee. Ook dit zelf ontwikkelde recept was een enorm succes! Al die heerlijke smaken, hartstikke vers en uiteraard super gezond. Probeer het zelf maar en zal je absoluut niet tegenvallen. Dit recept is uitermate geschikt voor de slowcooker. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mediterraan

Lekker simpel, maar heerlijke garnalen! Ook super als amuse (neem dan 1 of 2 garnalen p.p.) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Dit is een recept uit de Tip (bestaat niet meer), dat we op verzoek van mijn zoon regelmatig maken. Omdat wij er zo dol op zijn, nemen we vaak 3 schelpdieren p.p, maar je kunt het ook wat bescheidener houden. Je kunt dit gerecht zo pittig maken als je zelf wilt, afhankelijk van de hoeveelheid cayennepeper die je op de schelpdieren strooit. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion
Populaire Fusion kookboeken:
Top