Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

12 gehaktpastei recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Ideaal pastei in deegkorst voor een warm buffet.

INGREDIENTEN

VOOR DE DEEGKORST:, 250 g bloem, 100 g boter, 1+1/2 t zout, 1 eierdooier in klein beetje koffiemelk los geklopt ongeveer 75 ml lauw water, , VOOR DE VULLING:, 2 uien, fijn gehakt, bosje peterselie, fijn, 150 g champignons, fijn, 40 g boter, 500 g rundergehakt, 100 g gekookte ham, in kleine blokjes, 100 g rauwe ham, in blokjes, 1 sneetje brood in melk geweekt en er uit geknijpt, 1 ei, los geklopt, 1 borrelglas brandewijn, 1+1/2 t zout, 1/4 t peper, 1/4 t nootmuskaat, 1 t droge marjolein of oregano, 3/4 t geraspte citroenschil, 1 ei

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-09-2006
  • Multi-cultureel
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

500 gr gemengd gehakt, 1 ui, zout, versgemalen peper, paprikapoeder, tabasco, 1 theel mosterd, 1 ei, 2 eetl paneermeel, 100 gr wortelen, 100 gr courgette, 100 gr witte kool, 50 gr boter,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-04-1999
  •  
  •  20-30 min.

Waaauuuhhhh.... mmmmmm...

INGREDIENTEN

DEEG: 1 dl. aardappelpureepoeder, 4,5 dl. tarwemeel, 1 tl. bakpoeder,200 gr. margarine,2 dl. water.VULLING: 300 gr. rundergehakt, 1 ui,margarine of olie, 1 rode paprika, 1 tl. zout 1,5 tl. basilicum, 3 dl. gekookte rijst, 2 dl. geraspte kaas, 1 ei voor het insmeren.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-01-2006
  • Internationaal
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

750 gr. rundergehakt, 200 gr. kwark, 6 el. melk, 8 el. olie, peper, zout, 350 gr. bloem, 1 el. gist, 2 sneetjes brood, 300 gr. aubergine, 250 gr. wortel, 2 uien, beetje tijm, 1 ei, iets chilipoeder, 2 el. paneermeel, 1 eigeel.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-12-2009
  • Duits Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

- 750 gr half om half gehak, - 1 grote ui, - 200 gr. worteltjes, - 150 gr. courgette, - 150 gr. witte kool, - 2 eieren, - 2 eetlepels paneermeel, - 1 theelepel scherpe mosterd, - zout en peper, - paprikapoeder, - gedroogde tijm, - 20 gr. boter, - nootmuskaat

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-09-2000
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Een engelse pie-recept.

INGREDIENTEN

1 kilo mager rundergehakt, 1ui,fijngehakt, 1 goudrenet,fijngesnipperd, 75g krenten, 50g fijngehakte walnoten, peper en zout, wat kaneel, een mespunt gemalen kruidnagel, wat gemberpoeder, 100g gesneden ontbijtspek, wat zonnebloemolie, 700g diepvriesbladerdeeg, 1 eierdooier., voor erbij:, een compote van tutti-frutti, en/of augurkjes,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-04-2000
  • Engels
  •  60-120 min.

Lekker grieks

INGREDIENTEN

300gr bladerdeeg, 5el boter, 3 uien in dobbelsteentjes gesneden, 300gr rundergehakt, 100ml witte azijnwijn, zout,peper, 5el paneermeel, 1 bosje gehakte peterselie, vet voor de vorm, el bloem, 150ml olijfolie

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-05-1999
  • Grieks
  •  60-120 min.

Voor de keukenPrins Carnaval

INGREDIENTEN

1 pak deeg voor quiche naturel (koopmans), 1 zakje amandelschaafsel(45 gr Boukje), 1 ui, 1 teentje knoflook, 4 takjes munt, 50 gr gewelde abrikozen, 300 gr rundergehakt, 5 el tomato frito (Heinz), 1 ei, zout, peper, boter.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-03-2000
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

700 g gehakt, 1/2 koffielepel pimentbessen, 3 kruidnagels, 1 snuifje kaneel, 1/2 koffielepel scherp paprikapoeder, 1 teentje knoflook, 8 schijven toastbrood om de bakvorm te bekleden, een klontje boter, 250 g gedroogde ontpitte pruimen, abrikozen of peren;, 150 ml appelsap, 4 eieren, 1 1/2 koffielepel zwarte peper, 1 1/2 koffielepel witte peper, een snuifje zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op22-09-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Basis gehakt-tomatensaus (zien recept), , VOOR WITTE SAUS:, 60 ml boter, 90 ml patentbloem, 500 ml melk, geraspt nootmuskaat, zout, peper, 2 geklopte eieren, 1 t bakpoeder (5 ml)

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op29-07-2009
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 e olijfolie, 2 uien, fijn, 500 g mager rundergehakt, 1 e bloem, vermengd met 1 e runderbouillon, 200 ml runderbouillon, 200 ml tomatenketchup, 2 e Worcestersaus, 1 e bbq saus, 1 t Vegemite of Marmite, Kruimeldeeg voor onderkant, Bladerdeeg voor bovenop, eidooier vermengd met koffiemelk

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-11-2009
  • Multi-cultureel
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

VOOR VULLING:, 1,5 kg bieflappen in blokjes van 3 x 3 cm. gesneden, 125 ml bloem, 3 e olie, 3 teentjes knoflook, fijn, 2 uien, fijn, 1 t zwarte peper, 1 t koriander, 1 e selderij zaad, 75 ml Worcestersaus, 75 ml sojasaus, 1 liter warme runderbouillon, , , VOOR KORST:, genoeg Bladerdeeg, zelfgemaakt of gekocht, 1 eidooier aangemaakt met wat koffiemelk, zwarte peper

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op20-11-2009
  • Multi-cultureel
  •  > 120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top