Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Alles over amuses op Smulweb.nl

Amuse is een zeer klein gerecht (of minihapje) ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen. Zowel de amuse-gueule ('klein hapje dat voor de maaltijd geserveerd wordt in bar of bistro, om de hongergevoelens op te wekken' ') als de amuse-bouche (in restaurants) zijn bedoelt om te amuseren. Een hapje dat zowel voor als tijdens de maaltijd geserveerd kan worden. De mooiste, lekkerste en meest bijzondere amuses vind je op Smulweb, zoals slabonbon, mini-hamburgertjes, tonijntartaar, bisque, champignoncappuccino, kreefthapje, eendenlever, spoom en geitenkaasamuse.

Vlees Meer Vlees recepten »
Best beoordeeld
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vegetarisch Meer Vegetarisch recepten »
Soep Meer Soep recepten »
Gevogelte Meer Gevogelte recepten »
Schaal- en schelpdier Meer Schaal- en schelpdier recepten »
Dessertamuse Meer Dessertamuse recepten »
Kaas amuse Meer Kaas amuse recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Suggesties kookboeken

Feestelijke hartige amuse/ borrelhapje, makkleijk en snel gemaakt  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

kaascreaties, bijzondere smaakcombinaties van kaas met verse ingrediënten! Smakelijk als voorgerecht of amuse of gewoon lekker bij de borrel! Elke seizoen heeft eigen smakelijke kaascreaties en zijn door iedereen in 4 makkelijke stappen te bereiden! Kaascreaties verrassen keer op keer in smaak en uitstraling. Denk hierbij aan combinaties met unieke kazen zoals Appenzeller, Nababbo, Dentelle of een Bleu de Moines. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Wereld

Lekkere tapa /amuse / borrelhapje of zelfs voorgerechtje met een lekkere dip . …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Lekker hapje / amuse . Cannelini bonen zijn onmisbaar in de Toscaanse keuken . De dip is klaar in enekele minuten. Bij tijdsgebrek kan je eventueel het flatbread vervangen door kant en klare dipkoekjes..... …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Bij deze amuse zitten de smaken helemaal juist !  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

Lekkere luxe-tapa als borrelhapje of amuse of voor de brunch  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Dit is een gerecht uit de Georgische keuken. Een heerlijke amuse die je meer smaak kunt geven door meer knoflook toe te voegen! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Russisch

Echt een leuke amuse om te serveren. Staat enig op een lepel maar ook in een klein schaaltje met een prikkertje. Erg makkelijk om te maken en kan van te voren bereid worden  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Samen met mijn nichtje van 10 jaar gemaakt die graag een amuse wilde maken.Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Leuk om te serveren of op een lepel, of leuk klein schaaltjes met prikkertje enz enz. De amuse kan je makkelijk een dag van te voren maken. Dus SUPER !!! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Een geweldige amuse waar je vrienden nog eens voor terug willen komen. De combinatie van de kaas, noten en honing is geweldig. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Deze amusehapjes van avocadomousse met garnalenroom doen niet onder voor die in een restaurant! Serveer ze bij het aperitief of amuse of in een glaasje als voorgerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Leuk voorgerecht!? Makkelijk te maken en een streling voor de tong !! SUPER SUPER SUPER SIMPEL!!Een recept van mijn vriendin waar ze mee binnen kwam op een feestje hier! TOP DUS!! (eigen foto)  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Kleine plakjes vlees. De pijnboompitten maken het hapje een beetje krokant. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans
Populaire Amuse kookboeken:
Top