Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Alle recepten voor voorgerechten op Smulweb.nl

Het voorgerecht pas je aan op het hoofdgerecht. De lekkerste, meest verrassende, authentieke en bijzondere voorgerechten vind je op Smulweb.nl! Zoals carpaccio, uiensoep, gamba's, garnalencocktail, gerookte kipsalade, gevulde paprika, knoflookbrood, vitello tonnato, fazantenpastei, ganzenlever terrine en canapť.

Soep Meer Soep recepten »
Schaal- en schelpdier Meer Schaal- en schelpdier recepten »
Cocktail Meer Cocktail recepten »
Salade Meer Salade recepten »
Vegetarisch Meer Vegetarisch recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Vlees Meer Vlees recepten »
Brood Meer Brood recepten »
Gevogelte Meer Gevogelte recepten »
Best beoordeeld

Heerlijke makkelijke¬†Pasta met tomaten-roomsaus en kipfilet¬†met Tomatoblend.¬† De producten van Tomatoblend zijn gemaakt van 100% pure ingredi√ęnten en vormen een perfecte basis voor tal van toepassingen. Heerlijke pasta's en pizza's of smaakvolle soepen staan in een handomdraai op tafel met Tomatoblend! https://www.tomatoblend.nl …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Feestelijk voorgerecht , makkelijk en super lekker¬† …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Een recept dat ik al lang in mijn bezit heb en regelmatig klaarmaak. Altijd een succesvol voorgerecht! Door de kaas die er in zit is het een redelijk machtig voorgerecht, maar ook heerlijk. ¬† …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Ik heb dit recept uit een boodschappen geplukt en ik heb het zo vaak gebruikt dat het helemaal vergeeld, gekreukeld en gescheurd is... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een super lekker warm voorgerecht, dat origineel is . …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Yakitori zijn een Japans tussendoortje. Traditioneel gooi je ze op de barbecue of op de gril. We geven je drie versies: met kaas, met balletjes en met lamsreepjes. Lekker met Kerst, Oudjaar of zelfs in de zomer op de barbecue. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Crostini zijn een voorgerecht (antipasto) of borrelhapje uit de Italiaanse keuken en bestaan uit geroosterd sneetjes stokbrood, belegd met uiteenlopende ingredi√ęnten.¬† Deze croistinivariant is in Nederland en daardoor misschien wel des te lekkerder! Ze bevat Italiaanse worst (salsiccia) en stracchino, een zachte kaas uit Lombardije. Dit zijn ingredi√ęnten die je misschien niet zo snel kunt vinden in de doorsnee buurtsuper, maar bij iedere zichzelfrespecterende Italiaanse speciaalzaak moet je een heel eind kunnen komen.¬† Smakelijk! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Samen met mijn nichtje van 10 jaar gemaakt die graag een amuse wilde maken.Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

We hebben hiervan genoten als lunchgerecht op 1e Paasdag 2009. De mozzarella een uurtje gemarineerd, dan smaakt deze veel beter. Het was smullen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Pompoensoep met geroosterde knoflook Dit is een heerlijke soep. De pikante tomatensalsa geeft deze zoete pompoensoep wat textuur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Eigen foto.De lekkerste, romigste quiche die ik ooit gegeten heb! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Heerlijke soep die we graag lusten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Dit is een recept van Prinses Margriet en stond in de Margriet.Deze soep wordt bij hen regelmatig gegeten.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch
Top