Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Geschnetzeltes recepten (49) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Het woord "Geschnetzeltes" betekent fijngesneden. Als je de smaak van de Zwitserse Alpen in huis wilt halen is dit het gerecht wat je moet maken. Traditioneel wordt dit gerecht met kalfsvlees bereid, maar het smaakt ook goed met kip- of kalkoenfilet

INGREDIENTEN

500 gram kip- of kalkoenfilet of kalfsvlees, 1 ui, 2 eetlepels olie, 200 gram champignons, 2 eetlepels meel, 250 ml witte wijn, 4 deciliter crème fraîche, Zout, Peper, Paprikapoeder, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-12-2010
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Net kip-kerrie, maar dan met veel meer variatiemogelijkheden...

INGREDIENTEN

3 in blokjes gesneden kipfilet, zout, paprika en peper en knoflook, diverse gesneden groenten als: ui, prei, paprika, courgette, champignons...enz, 250 ml room, 1 theelepel mosterd en een halve pot kleingesneden augurken

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-08-2006
  • Duits
  •  20-30 min.

Zwitsers vleesgerecht.

INGREDIENTEN

1 eetl. boter, 2 theel. bouillonpoeder, bakje champignons, 2 theel. citroensap, peper, 1 dl. roomfris, 1 ui, 250 gr. varkensfiletlapjes, 4 eetl. droge witte wijn

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-07-1999
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

500 gr ongepaneerde varkensschnitzels, 250 gr champignons, peper, zout, fijngeknipte (verse) bieslook, 50 gr boter, 125 ml slagroom, 3 el bloem, 1 beker melk of 2 zakjes roomsaus, ,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-03-2004
  • Zwitsers Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gram varkensfiletlapjes, 2 stuk(s) uien, 1 bakje(s) champignons, 50 gram boter, 0.25 zakje(s) juspoeder, 1.50 deciliter(s) wijn (wit), 1 eetlepel(s) citroensap, 0.25 liter(s) slagroom, naar smaak zout, naar smaak peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-1999
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit recept heb ik van een tv-kok uit Tsjechi?, heb het recept wel iets aangepast. Of het ook echt Tsjechisch is weet ik eigenlijk niet.

INGREDIENTEN

750 gr kalfsfricandeau, , 50 gr boter, 125 ml slagroom, , 1 ui, 100 ml witte wijn , bieslook,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-03-2006
  • Tsjechisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Geschnetzeltes (reepjes kalfsvlees in roomsaus

INGREDIENTEN

1 ui, 750gr. kalfsfricandeau, 50gr. boter, 100ml droge witte wijn, 125ml. slagroom, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-02-2005
  • Oostenrijks Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Reepjes kipfilet in romige champignonsaus

INGREDIENTEN

3 ons kipfilet, bakje champignons, ui, 1/8 slagroom, bloem, witte wijn of bouillon, bieslook (evt. uit de diepvries)

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-02-1999
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Een heerlijk duits/oostenrijks gerecht

INGREDIENTEN

1 gesnipperde ui, 500 gram kalfsvlees, zout, 250 gram champignons, 1/2 el. maizena, 25 gram boter, peper, 1 klein glas witte wijn, 2 dl slagroom, 1 el. melk.

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-06-2004
  • Duits Bijgerecht
  •  0-10 min.

Kalfvlees in room-wijn saus.

INGREDIENTEN

500gr.kalfsvlees, 1 ui, 50 gr.vetstof, 1 dl droge witte wijn, 1/8 l room, zout & vergemalen peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-07-2001
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit is een recept dat verbonden is aan goede herinneringen uit mijn jeugd: De wintersportvakanties naar Zwitserland, veel skieen en 's-avonds eten in het hotel. Dit is een van die gerechten waar je naar uitkeek..... Het orgineel wordt met reepjes kalfsvlees gemaakt, maar je kunt natuurlijk ook reepjes kalkoen of kipfilet nemen.

INGREDIENTEN

, 600gr kalfsvlees in reepjes, 4 sjallotjes of een medium ui, gesnipperd, 3 el boter, 1 el bloem, 200 ml room, 300gr champignons, schoongemaakt en in plakjes, 200ml witte wijn, Scheut cognac, wat citroenschil (optioneel), gehakte peterselie, peper en zout, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-10-2004
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gr ongepaneerde kalfsschnitzel - 250 gr kleine champignons - 2 sjalotten - 1 el bloem - zout en peper - 30 gr boter - 1 el maizena - 3 takjes peterselie - 1 tl citroensap - 1 dl droge witte wijn - 1 dl vleesfond - 2 dl slagroom

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-03-2002
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Onuitspreekbaar, maar een klassieker uit Zwitserland en Oostenrijk

INGREDIENTEN

600 gr mager kalfsvlees, 250 gr champignons, 2 uien, 250 gr slagroom, 2 dl. witte wijn, 1 citroen, peterselie, basilicum, peper, bloem en boter.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-11-1999
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zürcher geschnetzeltes is een nationaal Zwitsers gerecht.Lekker !!

INGREDIENTEN

500 g kalfsvlees, Zout, Peper, 2 el olie, Boter, 1 ui in ringen, 200 gr kastanje champignons, 1 el bloem, 200 ml witte wijn, 4 dl room, wat verse Peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-08-2009
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zürich staat bekend om zijn goede en overvloedige keuken, met de typische, op verschillende wijzen bereide kaas- en vleesgerechten.

INGREDIENTEN

1 eetlepel bloem, zout, peper, 600 gr ongepaneerde kalfsschnitzels, 2 sjalotjes, 1 bakje kleine champignons (250 gr), 3 takjes peterselie, 30 gr boter, 1 theelepel citroensap, 1 dl droge witte wijn, 1 dl kalfs- of rundervleesfond (pot 380 ml), 2 dl slagroom, 1 eetlepel maïzena

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-11-2014
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heel simpel, maar zo lekker

INGREDIENTEN

500 gr kipfilet, 2 sjalotjes, 1 bakje champignons, 40 gr margarine, 2 el bloem, 2 dl kippenbouillon, 2 dl slagroom (slankroom), 2 el bieslook, peper, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-10-2003
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Dit traditionele gerecht komt oorspronkelijk uit Zurich, Zwitserland maar staat eigenlijk wel in alle Alpenlanden op het menu. De versie met kalfsvlees zoals ik het heb gemaakt is wel de meest oorspronkelijke maar je kunt eventueel ook kip, kalkoen of varkensvlees gebruiken. De letterlijke vertaling van geschnetlzeltes is: in dunne plakjes gesneden. Lekker hierbij is pasta rösti of gebakken aardappeltjes.

INGREDIENTEN

- 600 gram kalfsvlees bv. schnitzels (kip, kalkoen of varkensvlees kan ook), - 3 flinke sjalotten, - 400 gram champignons, - 200 ml kookroom, - 150 ml droge witte wijn (ik had Gruner Veltiner), - 1 rundvlees bouillon tablet, - scheut cognac, - peper en zout, - peterselie (of bieslook), - maïzena (papje) of ander bindmiddel, - (room)boter, - peterselie of bieslook,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-06-2016
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

.

INGREDIENTEN

* 750 g (biologische) varkenshaas, * 3 el roomboter, * 400 g champignons, * 1 ui, gesnipperd, * 1 teen knoflook, gehakt, * 2 el bloem, * 150 ml witte wijn, * 4 el pittige mosterd, * 250 ml zure room, * verse krulpeterselie, , Voor de rösti, * 750 g vastkokende aardappelen, in de schil beetgaar gekookt en afgekoeld, * 1 ui, gesnipperd, * 150 g spekblokjes, * 2 el roomboter,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-07-2017
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zuericher kalfsvleesschotel. Een van mijn lievelingsgerechten.

INGREDIENTEN

6 el boter - 1 gesnipperde ui - 750 gr kalfsvlees, in dunne reepjes gesneden - 1 tl zout - versgemalen zwarte peper - 3/4 kop droge witte wijn - 250 gr gesneden champignons - 1 kop melk - 1/2 kop room - 1 el maizena opgelost in 2 el water

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-05-2004
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een recept uit de oude doos, komt af en toe weer tevoorschijn, gewoon erg lekker! Er bestaan zoals voor veel gerechten allerlei recepten, dit zou de ECHTE zijn?

INGREDIENTEN

500 g kalfsvlees in dunne platte reepjes van ongeveer 5 cm lengte gesneden. 2 el boter, wat aardappelmeel, 1 ui, 1 teentje knoflook, 100 g champignons, 1/8 l witte wijn, 1 tl mosterd, 1 dl slagroom, peper en zout, verse basilicum

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-01-2007
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Met kerst 2008 wilde ik het een keer lekker makkelijk hebben maar wel lekker eten. Toen heb ik deze gemaakt en ze dachten allemaal dat ik uren in de keuken had gestaan.

INGREDIENTEN

500 gr. kalfsfricandeau, 1 ui, 1 bakje champignons, 50 gr. boter, zout, peper, 1 tl basilicum, 1 dl witte wijn, 2 tl bloem, 1/4 ltr. slagroom, 1 tl bouillonpoeder, 1 tl citroensap, 3 takjes peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-01-2015
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kalfsvleesreepjes in roomsaus, Zwiters gerecht

INGREDIENTEN

3 sjalotjes gesnipperd, 2 takjes peterselie fijngeknipt, 600 g kalfsschnitzels in heel smalle reepjes, 4 dl droge witte wijn, 1/4 l slagroom, 65 g boter, 3 el cognac, 40 g bloem, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-08-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Op maandag komen de kinderen + aanhang eten. Dat is maximaal 12, vanavond 8 personen aan tafel. Ik had een twist gegeven aan alle wat ik over geschetzeltes gelezen had. Iedereen vond dat dit vast op het menu moest komen, dus schrijf ik het op, anders weet ik het straks niet meer.

INGREDIENTEN

1,2 kilo kipfilet (was in de aanbieding, dus ik had iets meer), 2 uien (liefst zoet), bakje champignons, bakje room, bosje peterselie, 1 paddestoelenbouillonblokje, 3 teentjes knoflook, 2 theelepels tijm, kopje witte wijn, bloem, peper, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-02-2012
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 grote ui, 250 gram champignons, 500 gram kalfsschnitzels, 1 eetlepel bloem, 50 gram boter, peper, 2 dl witte wijn, 2 dl Room Culinair, zout, 1 eetlepel fijngehakte peterselie,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2001
  • Duits Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Voedingswaarde per persoon: 11 gr koolhydraten/432 kcal/28 gr vet/33 gr eiwit

INGREDIENTEN

40 gr roomboter, 500 gr kalfs- of varkensschnitzel, in reepjes, 250 gr champignons, in plakjes, 2 uien, gesnipperd, 2 theelepel salie, fijngesnipperd, 25 gr bloem, 250 gr pastasaus funghi, 30 gr kruidenboter, 1 bosui, in ringetjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-06-2014
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

400 g kalfsfricandeau (kan ook hamlappen of kipfilet zijn ), 2 uien, 16 champignons, 70 g boter of margarine, 1 eetlepel bloem, 2 dl witte wijn, 2 dl slagroom, 2 theelepels juspoeder (of 2 eetlepels jus), sap van = citroen, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, peper, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-1999
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Rezept von Ingrid (Muggi) aus Basel

INGREDIENTEN

400 gr.Kalbfleisch;, 200 gr.Kalbsnierli;, Oil oder Bratbutter zum Anbraten;, 1/2 Teeloffel Salz;, Pfeffer aus der Muhle; wenig Streuwurze;, 1 Essloffel Mehl., , Sauce:, 1 Essloffel Margarine oder Butter;, 1/2 Zwiebel, fein gehackt;, 200 gr. Champignons, in Scheiben;, 1 Teeloffel Zitronensaft;, 1 dl. Weisswein;, 1 dl. Fleischbouillon;, 2 dl. Rahm;, 1 Essloffel Maizena; wenig Pfeffer aus der Muhle und 1 Bund Peterselie, feingehackt.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-01-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 kg kalfsvlees in reepjes, 2 el tarwebloem, 50 gr boter, 2 el olijfolie,1 ui in ringen, 2 tenen knoflook in plakjes, ca 15 gehakte verse salieblaadjes, 200 gr kastanjechampignons in dikke plakken, 250 ml witte wijn, zeezout en zwarte peper, 100 ml room

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-02-2012
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Variatie met varkensschnitzel- voor 1 persoon Snel en makkelijk

INGREDIENTEN

1 kleine ui, 4 champignons, scheutje witte wijn, 1 varkensschnitzel, 1 dl room, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-09-2008
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

500 gram kalfsvlees*), 250 gram champignons, 2 eetl. bloem, 50 gram boter, 1 grote ui, 150 ml witte wijn, 1 scheut slagroom, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-03-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijk Zwitsers gerecht

INGREDIENTEN

1 dubbele kipfilet, 250 gram champignons, 2 (kruiden)bouillonblokjes, 4 el witte wijn, 1 ui, 2 tl citroensap, 2 dl creme fraiche, snufje peper zout, olijfolie.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-07-2000
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Op maandag komen de kinderen + aanhang eten. Dat is maximaal 12, vanavond 8 personen aan tafel. Ik had een twist gegeven aan alle wat ik over geschetzeltes gelezen had. Iedereen vond dat dit vast op het menu moest komen, dus schrijf ik het op, anders weet ik het straks niet meer.

INGREDIENTEN

1,2 kilo kipfilet (was in de aanbieding, dus ik had iets meer), 2 uien (liefst zoet), bakje champignons, bakje room, bosje peterselie, 1 paddestoelenbouillonblokje, 3 teentjes knoflook, 2 theelepels tijm, kopje witte wijn, bloem, peper, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-02-2012
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Voor winterpsorters die er geen genoeg van krijgen.

INGREDIENTEN

40 gr roomboter, 500 gr kalfsschnitzels in reepjes, 1 bakje champignons, 2 uien, gesnipperd, 2 theelpls salie, fijngesnipperd, 25 gr bloem, 1 beker pastasaus funghi (Jumbo), 30 gr smaakboter truffel (Jumbo), 1 bosui, in fijngesneden ringetjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-04-2014
  • Oostenrijks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gr. kalfsvlees (of kipfilet), 250 gr. verse champignons, ± 2 el bloem, 50 gr. boter, 1 kopje gehakte ui, 1 kopje witte wijn of droge sherry, 1 kopje slagroom, ½ tl zout, snufje witte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-01-2008
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Zwitserse Rösti is een aardappelkoek van geraspte aardappels die eerst in de schil zijn gekookt. Aardappelen zijn erg gezond. Vanwege het hoge gehalte vitamine C werd de knol in de Middeleeuwen gebruikt bij het bestrijden van scheurbuik.

INGREDIENTEN

Voor de rösti:, 1 kg vastkokende aardappels, Zout, Peper, 50 gr boter, , Voor de geschnetzeltes:, 400 gr ongepaneerde kalfsschnitzels, Zout, Peper, 1 kleine ui, 200 gr champignons, Scheut olie, Halve dl witte wijn, 1 dl kalfsjus, 1 dl room, 1 bos bieslook

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-04-2009
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een TOP-recept. Iedereen vind dit lekker. Gemakkelijk te maken en goed voor te bereiden als je eters krijgt.

INGREDIENTEN

800 gram kipfilet - 1 kleine ui - 30 gram boter - 20 gram bloem - zout, peper -, 1 glas witte wijn - 125 ml slagroom - 250 gram champignons - paprikapoeder -, 1 vleesbouillontablet - 1 zak diepvries rösti rondjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-03-2006
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Origineel zwitsers recept van rundvleesreepjes met spekblokjes, zilveruitjes en champignons, gestoofd in rode wijn.Een lekkere variant op het tradionele geschnetzeltes (= vlees in reepjes gesneden).

INGREDIENTEN

400 - 500 gram rundvlees (bieflapjes als het vlug moet, stooflapjes als het langer mag duren :geschnetzelt = in reepjes gesneden)100 gram magere gerookte spekblokjes, 100 gram zilveruitjes (uit de pot of zelf schoonmaken! Houd er rekening mee dat verse zilveruitjes langer moeten garen. Ikzelf vind het zurige van zilveruitjes uit de pot het lekkerst of een combinatie van beide), 11/2 - 2 dl rode wijn, 200 gram champignons (in kwarten gesneden), 3-4 eetlepels slagroom of creme fraiche, 1 eetlepel olie (om in te bakken), 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel juspoeder, zout, paprikapoeder, thijm, peper, 2 dl water,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-01-2002
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lekker en appart

INGREDIENTEN

250 gram varkensschnitzel (ongepaneerd), 1 sjalotje of kleine ui, 75 gram champignons, 25 gram boter, 1 eetlepel bloem, 1 deciliter droge witte wijn, 1 deciliter slagroom, 1 eetlepel fijn gehakte peterselie, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-12-2001
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Hoewel Geschnetzeltes van oorsprong een gerecht is van kalfsvlees kijkt niemand er in Zwitserland meer vreemd van op wanneer het recept wordt uitgevoerd met varkensvlees, lamsvlees, geblancheerde zwezerik, kalfslever, kipfilet en sommige soorten stevige vis, zoals tong, tarbot, griet, zalm en zalmforel. Geschnetzeltes laat zich heel erg goed bereiden in een wok. Dit gerecht heet in het Franssprekende Zwitserland 'emince de veau'

INGREDIENTEN

Ingredienten voor 4 personen:, 600 gr kalfshaas, 75 gr boter, zout, peper, 2 1/2 dl slagroom, licht verwarmd, 1 kleine ui, gesnipperd, 2 1/2 dl droge witte wijn, bij voorkeur Fendant, 1 eetlepel fijngesneden peterselie of bieslook

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-11-2001
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Wie ooit op wintersport is geweest kent deze schotel met schnitzel in een champignonroomsaus vast. De rauwe ham maakt het extra lekker.

INGREDIENTEN

50 gr boter, 1 gesnipperde ui, 250 gr plakjes champignons, 4 varkensschnitzels in reepejes, 100 gr rauwe ham in reepjes, 1 dl groge witte wijn, 75 ml slagroom, zout en peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-02-2003
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top