Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Goulashsoep recepten (178) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Het recept van deze echt verrukkelijke goulashsoep vond ik achter op een krantje van een supermarkt hier in Duitsland. Het leek me een heerlijke soep voor Nieuwjaarsdag en dat was het ook. We hebben er van genoten! Echt een TOPPER! Toevallig gisteren (7-11-2012) deze heerlijke goulashsoep voor onze buren gekookt. Mijn buurvrouw en ook haar dochter wilden allebei het recept. Ze vonden de soep heerlijk! Naar aanleiding van een vraag van een Smulweb-lid: Als je de soep in de slowcooker wilt bereiden kun je alle ingrediΓ«nten er tegelijk in doen. Je hoeft het vlees niet aan te bakken, hoewel ik zelf vind dat er dan een iets vollere smaak aan de soep komt. Ik zet de soep plm. 6 uur op low en vind hem dan erg lekker.

INGREDIENTEN

2 flinke uien -, 3 teentjes knoflook -, 500 gram aardappelen -, 3 winterpenen -, 500 gram rundvlees voor goulash -, 2 eetlepels zonnebloemolie -, 2 eetlepels tomatenpuree -, 1 blikje gepelde tomaten -, 1 pot geroosterde paprika`s (720 gr) -, 4 runderbouillon-tabletten -, zout, peper -, paprikapoeder naar smaak -, cayennepeper naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-01-2011
  • Duits Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Deze goedgevulde maaltijdsoep is beslist niet zwaar en heerlijk pittig.

INGREDIENTEN

500 gram riblappen 2 flinke uien 50 gram spekblokjes 1 el olijfolie (oorspronkelijk reuzel) 1 rode, een gele en een groene paprika 3 tenen knoflook 1 middelgrote winterwortel 1 prei 2 aardappels 2 flinke tomaten wat verse lavas en selderij 3 rundvleesbouillonblokjes 1 tl kummel 1 el scherpe paprikapoeder 2 liter water 2 el Hongaarse Noedels of kleine pasta zout en peper uit de molen

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-06-2004
  • Hongaars
  •  > 120 min.

Lekkere maaltijdsoep

INGREDIENTEN

3 ons rundvlees, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 2 uien, 2 dessertlepels paprikapoeder, 1,5 liter van 4 vleesbouillontabletten, 1 laurierblaadje, 300 gram aardappelenblokjes, puntje cajanepeper, 1 pakje hongaarse goulashsoep.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-01-2000
  • Hongaars
  •  > 120 min.

Een heerlijke rijk gevulde soep die je naar smaak kunt aanpassen.

INGREDIENTEN

500 gram runderlappen of -poulet, 1 rode paprika, 2 uien, klein blikje tomatenpuree, pakje tomato fritto of blik gepelde tomaten (400 gram netto), 2 teentjes knoflook, 3 bouillonblokjes rundvlees, 2 theelepels majoraan, 2 theelepels karwijzaad (kummel), 2 kleine gedroogde chilipepers, 1 eetlepel paprikapoeder (mild), 1,5 liter water, zout en peper, ongeveer 250 gram aardappelen, evt. runderschenkel

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-09-2010
  • Balkan Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Een beetje van mezelf, een beetje van Honig !

INGREDIENTEN

2 eetlepels olie - 2 uien - 500 gram runderpoulet - water - 1 rode paprika - 1 groen paprika - 1 pakje Honig goulashsoep - zout - peper - paprikapoeder - worcesterhiresauce - tabasco - cayennepeper - 4 eetlepels tomatenketchup.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op19-05-2000
  • Hongaars
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

1 el Bakken & Braden vloeibaar (C1000), 250 g chorizo (vleeswaar), 1 rode paprika, in repen, 1 zakje minikriel Γ  200 g (C1000), 1 blik stevige goulashsoep Γ  800 ml (Unox),

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-11-2007
  •  
  •  10-20 min.

Heerlijke soep volgens Hongaars recept. Zeer belangrijk is de kwaliteit van de paprikapoeder, ik heb deze uit Hongarije meegenomen en dat maakt echt het verschil. Maar je kan ook in een goede Toko kijken, deze hebben veel keus in kwaliteit.

INGREDIENTEN

350 gr. sucadelappen (in blokjes gesneden), 3 el. paprikapoeder, 1,5 ltr. water, 2 runderbouillon tabletten, 1 ui (fijgesneden), 2 rode paprika (in kleine blokjes), 4 aardappels (vastkokers in blokjes), 1/2 spaanse peper, 125gr. vetspek, 1 bl. tomaten stukjes

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-02-2008
  • Hongaars
  •  60-120 min.

Overheerlijke stevige goulashsoep voor koude winterdagen

INGREDIENTEN

4 ons soepvlees,2 rode en 2 gele paprika's,2 stronken prei,4 grote uien,5 grote aardappels,3 ons bacon,en 3 tartaarjes.Een pakje honig hongaarse goulashsoep en een beetje tabasco., Naar smaak een paar bouillionbolkjes.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op16-10-1999
  • Multi-cultureel
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Overheerlijke goulashsoep. Serveer er stokbrood bij.

INGREDIENTEN

500 g rundvlees, 50 g boter, 1 ui (grof gehakt), 1,5 el paprikapoeder, snufje suiker, mespunt komijn, 1 teentje knoflook, 30 g bloem, 1,25 l bouillon, 1 el tomatenpuree, 250 g aardappelblokjes, evt. champignons

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op16-04-2011
  • Internationaal
  •  > 120 min.

Maaltijdsoep,lekker met stokbrood.

INGREDIENTEN

1 zakje goedkope goulashsoep*2 eetl.olie*200gr.runderpoulet*1 ui,in ringen gesneden*1 rode paprika in dobbelsteentjes gesneden*1 dl.rode wijn*1 mespunt marjolein*zout*peper*aroma*1 eetl.fijngehakte peterselie.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op15-03-2001
  • Multi-cultureel
  •  > 120 min.

Van mama

INGREDIENTEN

1 pak goulashsoep van honig, 3 0ns soepvlees, 1 mergpijp, 1 rode en 1 groene paprika, 2 grote aardappels, 1 bakje champignons, 1 ons bacon, 1 ons tartaar, 2 eetl peterselie, 1 theelepel paprikapoeder, 1 ui

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-03-1999
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Na lang experimenteren eindelijk gelukt.Dit is de echte goulashsoep die we meestal alleen maar in Oosterijk of zuid Duitsland kunnen krijgen.

INGREDIENTEN

500 gram magere varkens(ham)lappen, 50 boter, 1,5 liter runderbouillon (pot geconcentreerde runderbouillon), 60 gram bloem;, 2 grote uien gesnipperd, 1 blikje (70 gr.) tomaten puree (voorkeur Del Monte), 2 tenen knoflook gesnipperd, 3 kruidnagels (of 1 theelepel gemalen), 1 theelepel kummelzaadjes, 2 eetlepels paprikapoeder (edelsuss), 2 rode paprika\'s, 4 grote aardappelen en in stukjes gesneden (bij voorkeur geen afkokers), zout en cayennepeper (mespuntje) naar smaak,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-04-2004
  • Hongaars
  •  60-120 min.

Bron: www.C1000.nl

INGREDIENTEN

1/2 el olijfolie traditioneel (C1000), 125 g magere spekreepjes, 250 g champignons, in plakjes, 1 prei, in dunne ringetjes, 100 g chorizo, in plakjes, 3 vastkokende aardappelen, geschild en in blokjes, 1 pot Struik Krachtbouillon met rundvlees, 1 blik stevige goulashsoep Γ  800 g (Unox), 5 stengels bleekselderij, in plakjes

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-12-2006
  •  
  •  20-30 min.

Oostenrijkse Goulashsoep

INGREDIENTEN

100 gr uien, 80 gr dobbelsteentjes spek, 1 eetl paprikapoeder, 1 eetl azijn, 200 gr rundvlees, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 theelepel kummel(karwijzaad), 2 teentjes knoflook, 1 bouillonblokje, 3 aardappels in blokjes, 1 ltr water

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-06-1999
  •  
  •  30-60 min.

EEN LEKKER GOULASHSOEPJE

INGREDIENTEN

Rundsstoofvlees 500 tot 600 gr, uien 5 stuks, paprika 2 stuks (rood), Tomaten 4 stuks, Aardappelen 5 stuks (dikke), Knoflook 5 teentjes, Vleesbouillon 2 liter, Tomatenpuree 2 potjes van 70gr., Paprika poeder 1 afgestreken teelepel, Komijn 1 teelepel, Zout 1 afgestreken teelepel, Peper 1 afgestreken teelepel, Marjolijn 1 teelepel,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-05-2005
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijke hongaarse goulashsoep

INGREDIENTEN

1 1/2 kilo rundvlees, 250 gram mager gerookt spek, 3 paprika`s (geel, rood, groen), 2 grote uien, 1 grote winterwortel, 4 teentjes knoflook, 1 kilo vastkokende aardappels, 1 blik gepelde tomaten, 2 kleine blikjes tomatenpuree, 1 flinke tl komijn, 1 flinke tl paprikapoeder mild, peper en zout, 3 lter runderbouillon, 2 flesjes kookroom, eventueel bloem of mazeina

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op19-07-2011
  • Hongaars
  •  > 120 min.

Lekker goulashsoep.

INGREDIENTEN

500 gr. runderpoulet, magarine, 2 grote uien, 2 paprika's (rood en groen), 4 gekookte aardappelen, 1 blikje tomatenpuree, 250 gr. champignons, 1 l. water, paprikapoeder, peper en zout

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-03-2003
  • Hongaars
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

50 gr. boter of olijfolie, 2 schoongemaakte en kleingesneden uien, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 500 gr. in blokjes gesneden magere runderlappen, 1 eetlepel paprikapieder, 2 liter water, 3 grote geschilde en halfgaar gekookte aardappelen in blokjes gesneden, 3 schoongemaakten en in blokjes gesneden paprika's in verschillende kleuren, 4 in stukjes gesneden tomaten of een groot blik/pak gezeefde tomaten, 1 klein blikje tomatenpuree, zout en peper, 100 gr. in blokjes gesneden ontbijtspek, 1 rookworst, 1 zakje soepgroente van 250/300 gr., 250 gr. gehakt ( het lekkerst is rundgehakt)

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op16-03-2004
  • Hongaars
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Hongaarse soep op basis van onder andere geroosterde paprika`s.

INGREDIENTEN

• 350 gr. sukadelapjes (in blokjes gesneden) of riblap, • 3 eetlepels paprikapoeder, • 1,5 liter water, • 2 runderbouillon tabletten, • 1 ui, fijngesneden, • 2 teentjes knoflook, fijngesneden, • 1 rode en 1 groene paprika (in kleine blokjes), • 2 geroosterde paprika`s (uit pot), in stukjes gesneden, • 4 aardappels in blokjes, • 1/2 Spaanse peper, fijngesneden of een scheutje Olio Piccante, • 125 gram spekreepjes, • 1 blik tomaten stukjes of 4 tomaten in stukjes, ,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op10-11-2008
  • Hongaars
  •  > 120 min.

Maaltijdsoep die de moeite waard is!

INGREDIENTEN

Benodigdheden......, 1 kg riblappen* *50 gr bloem, 3 dikke uien (grof gesneden)* *1 tl tijm*, 5 tenen knoflook* 2 laurierblaadjes*, 1 spaanse peper* 1 el paprikapoeder*, 10 champignons* 1 tl suiker*, 1 rode paprika* ? tl komijn (djinten)*, 1 groene paprika* zout*, 2 blikken a 400 gr gepelde tomaten* peper*, 3 runderbouillonblokjes* scheutje room*,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op16-02-2002
  •  
  •  > 120 min.

Echte hongaarse goulaschsoep

INGREDIENTEN

Mergpijp, runderpoulet, 3 ons gehakt, een rode en groene paprika ( een gele erbij mag ook), prei, peterselie, selderie, rundvleesboullionblokje, aardappels, knoflook, laurierblaadje, pakje van honig goulachsoepmix en natuurlijk lekker wat kruiden erdoor(ketjap, chilisaus, paprika, peper, zout, maggie en wat aromat.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-10-2001
  • Hongaars
  •  60-120 min.

Heerlijke volle goed gevulde Goulashsoep, ontstaan uit verschillende recepten

INGREDIENTEN

300 gr. sukadelappen (of ander soepvlees), 250 gr. spekjes, 2 uien, 1 paprika, 1 winterpeen, 2 teentjes knoflook, 2 grote aardappelen, 3 boullionblokjes (rundvlees), 1 blikje gezeefde/gepelde tomaten, 1 blikje tomatenpuree, , Peper, Zout, Komijn, Cayennepeper, Chilipoeder, Paprikapoeder, Ketjap Manis, Sambal, , Maizena of bloem

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op22-11-2012
  • Hongaars
  •  > 120 min.

Lekkere pittige maaltijdsoep.

INGREDIENTEN

=500 gr rundvlees in blokjes, =2 grote uien, =1bakje champignons, =4 tenen knoflook, =2 rode paprika`s, =1 groene paprika, =1 winterwortel, =4 a 5 aardappels, =50 gr boter, =1 eetl paprikapoeder, =1 groot blik tomatenpuree, =1 blik gepelde tomaten, =1 boullontablet, =2 eetl vermicelli, = zout peper, =1 dl melk, =1/8 liter zure room, =6 laurierbladeren, =1 takje tijm, =1 takje oregano, =1 takje rosemarijn, = maggi

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-05-2000
  • Hongaars
  •  > 120 min.

Rijk gevulde maaltijd soep

INGREDIENTEN

1 kilo runderpoulet, 750 gram uien, 300 gram gerookt spek, boter, 1 eetlepel bruine suiker, 4 eetlepels paprikapoeder, 2 eetlepels thijm, 2 eetlepels marjloijn, 1 eetlepel sambal, 2 eetlepels mosterd, 2 laurierblaadjes, knoflook, 1/4 lepel folie, 1/4 lepel kruidnagel, 1 groot blikje tomatenpuree, scheut ketjap, zout, peper, 5 bouillonblokjes, 2 rode paprika, 2 groene paprika 1/2 pond tomaten, allesbinder.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op17-01-2003
  • Nederlands
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

1 eetlepel olijfolie, 100 gram magere spekblokjes, 600 gram magere runderlappen, zout en peper, 1 1/2 eetlepel pittige paprikapoeder, 2 uien, 400 gram tomaten, 2 takjes majoraan, 1 groene paprika,1 rode paprika, 2 deciliter rode wijn, 1 eetlepel bloem, 1 blik tomatenpuree (netto gewicht 140 gram), 1 eetlepel bruine basterdsuiker, 1 1/2 theelepel paprikapoeder (scherp), 1 teentje knoflook, 1 vleesbouillontablet, 2 aardappels (300 g), 50 gram spiraalmacaroni

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-10-2000
  • Hongaars
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Een soep die wat tijd nodig heeft, maar waar je veel voor terugkrijgt: een superlekkere maaltijdsoep!

INGREDIENTEN

50 gr boter, 3 uien (in halve ringen), 2 teentjes knoflook (in plakjes), 1 Spaans pepertje (in ringetjes), 2 rode paprika`s (in blokjes), 1 groene paprika (in blokjes), 250 gr champignons (in schijfjes), 2 el paprikapoeder, 2 tl komijnpoeder, 2 tl marjoraan of oregano, 1 tl dille, 1 groot blik tomatenpuree, 2 L runderbouillon, 500 gr runderpoelet (gekruid, op kamertemperatuur), 200 gr schelpjespasta (voorgekookt)

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op05-10-2012
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Hongaars

INGREDIENTEN

50 gr boter, 50 gr ontbijtspek in blokjes, 2 teentjes knoflook, 500 gr runderpoelet, 2 uien, 1 rode en 1 groene paprika, 1 prei, 1 grote aardappel, 2 tomaten, peper, 1 volle eetlepel paprikapoeder, 1 blok goulashkruiden, 1 1/2 liter water, 2 bouillontabletten, lavas, kummel, 1 eetlepel ma?zena, cayennepeper of chilipoeder,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op06-02-2000
  • Hongaars
  •  > 120 min.

5 liter hartige soep voor een koude winterdag

INGREDIENTEN

1 kilo runderpoulet, 500 gr gerookte spek in blokjes, 3 flinke uien in halve ringen, winterwortel in blokjes, rode, groene en gele paprika in blokjes, grote pot bruine bonen, blik gepelde tomaten, 500 gr vastkokende aardappelen in blokjes, 2 of meer rode pepers, 5 el zoete paprikapoeder, tl komijn, 3 teentjes knoflook, 100 gr bloem, 4 liter runderbouillon, zout en peper

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op03-03-2003
  • Hongaars
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

2 el bloem, 2 el paprikapoeder + extra voor de garnering, 1 kg runderstoofvlees, in blokjes van 2-3 cm, 2 middelgrote uien, grof gesneden, 3 tenen knoflook, in dunne plakjes, 1 rode peper, evt. zaad verwijderd, fijngehakt, 2 el tomatenpuree, 3 el rodewijnazijn, 1 l runderbouillon + evt. extra, 400 g tomaatblokjes (blik), 2 laurierblaadjes, 2 brede repen lbiclcitrcenschil, 1 el olijfolie, 250 9 kastanjechampignons, in plakjes, zure room en knapperig brood, voor erbij, gehakte bladpeterselie, voor de garnering

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-01-2012
  • Hongaars
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Boter, 2 uien, 2 teentjes knoflook, enkele worteltjes, 2 groene en 2 rode paprika's, 500 gr in blokjes gesneden rundvlees, 2 1/2 liter bouillon, 4 grote aardappelen, peper, zout, 2 eetlepels paprikapoeder, cayennepeper, bloem,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-04-1999
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Van een Hongaarse gehad.

INGREDIENTEN

2 a 3 uien, 3 aardappels, 300 gr. magere runderlappen, 3 wortels, 1 rode paprika, 2 tomaten, paprikapoeder, zwarte peper, 2 bouillonblokjes, water.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-01-2005
  • Hongaars
  •  20-30 min.

Dit recept heb ik gekregen van een boerin in GrΓΌnau im Almtal wij vinden dit erg lekker en doet ons denken aan de goede vakanties bij haar in de koeien wei

INGREDIENTEN

250 gr reuzel (of speklapjes uitgebakken in eigen vet), 500 gr rundvlees in reepjes, 500 gr uien in blokjes, 5 rode paprikas in blokjes, 1 rode peper, 3,5 l water, zure room, 2 a3 eetl bloem, 4 aardappels geschild in blokjes, snufje majoraan, handje kummel, zout, peper, , maggie blokken

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-11-2012
  •  
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

500 gram Rundsstoofvlees, 4 uien, 2 paprika, 4 Tomaten, 4 Aardappelen (dikke), 3 Knoflook teentjes, 1liter Vleesbouillon, 1 blikje Tomatenpuree van 70 gram., 1 theel paprikapoeder, 1 1/2 theelepel Komijn, 1 theel Zout, 1 theel peper afgestreken, 1/2 theel marjolein,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-01-2010
  • Hongaars
  •  60-120 min.

Heerlijke goulashsoep. Bekend als Goulashsoep van Mooder Cornet of Vastelaovessoep

INGREDIENTEN

1 kilo runderpoulet, 1 kilo uien , 1 pond mager spek (licht gerookt), 2 eetlepels basterdsuiker, 1,5 eetlepel zout , 5 eetlepels paprikapoeder mild, 0,5 eetlepel gemalen peper , 2 eetlepels gemalen tijm en marjolijn, beetje gemalen kruidnagelen, blikje tomatenpuree, 1 eetlepel knoflook(geperst), beetje gemalen foelie, 1 laurierblad, scheut azijn, 4 knorr blokken, scheut ketjap, 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel sambal, 250 gram bloem, boter,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op17-02-2010
  • Hongaars
  •  > 120 min.

Lekkere soep van rundvlees en paprika's en bruine bonen.

INGREDIENTEN

1 Kg rundvlees, 250 gram gerookte spekblokjes, 1 Grote ui, 1 Blikje tomatenpuree, 2 Rode en 2 groene paprika's, 1 Rode peper, 1 ? literblik gepelde tomaten verse mag ook, 3 Rundvlees bouillon blokjes, 1 Bosje peterselie en selderie, 1 Eetlepel paprika poeder (scherpe), 3 Grote aardappelen, 1 Pakje ossenstaartsoep, 1 Literblik bruine bonen, Blanke roux of bloem, peper en zout

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op20-12-2001
  • Joegoslavisch
  •  > 120 min.

Deze soep brengt mij altijd terug op de piste in Oostenrijk, heerlijk.

INGREDIENTEN

• 500 gr mager rundvlees, • 150 gr gerookt spek, • 4 uien, • 2 rode paprika, • 4 rijpe tomaten, • 5 aardappelen, • 3 tenen knoflook, • 2 ltr bouillon, • 1 groot blikje tomatenpuree, • 1 el paprika, • 2 tl komijn, • Versgemalen zwarte peper, • 2 tl marjolein

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-08-2012
  •  
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

750 g runderpoulet, 750 g varkenspoulet, 1 kg uien, 2 teentjes knoflook, 2 el boter, zout en peper, suiker, 1 el paprikapoeder, 3 el tomatenpuree, 2 el bloem, 500 g rijpe tomaten, 250 ml rode wijn, 3 groentebouillonblokjes, 1 laurierblaadje, 1 tl gedroogde majoraan, 600 g paprika`s, evt. verse majoraan ter garnering

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-03-2011
  • Hongaars
  •  > 120 min.

Lekker en makkelijk, je moet wel even tijd hebben.

INGREDIENTEN

400 gr. magere runderlapjes, 2 grote uien, 1 grote aardappel, 1 groene paprika, 40 gr. boter, 2 eetl. paprikapoeder, 2 eetl. bloem, 1 klein blikje tomatenpuree, zout, peper, 1 liter water.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op13-11-2003
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Goulashsoep

INGREDIENTEN

60 gram boter, 300 gram gesnipperde ui, 1 rode paprika in reepjes, 1 groene paprika in reepjes, paprikapoeder naar smaak, 250 gram mager rundvlees, 1 liter vleesbouillon, 4 eetlepels tomatenpuree, t theelepel tabasco, zout en versgemalen zwarte peper

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op23-09-2003
  • Hongaars
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

1kg stoofvlees (runds), 3 dikke uien, 2 teentjes look, 3 soepblokjes, 2 porei, 3 aardappelen, 1 knolselder, 1 blik gepelde tomaten (blokjes), 1 dikke wortel, 2 rode paprika's, paprikapoeder, peper en zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-10-2002
  • Belgisch
  •  30-60 min.
Goulashsoep

Goulashsoep

Wist je dat je van goulash ook de lekkerste goulashsoep kunt maken? Net als goulash is de goulashsoep een heel populair gerecht uit Hongarije. Je kunt goulashsoep als pakketje in de supermarkt kopen, maar je kunt het ook zelf bereiden. Deze soepversie van de stoofpot is heel lekker, omdat het een pittige, volle smaak heeft. Wat proef je? Rundvlees, pastaschelpen, maar ook verscheidene groenten. Wie goulashsoep maakt, is er wel een lange tijd mee bezig. Dit komt doordat je goulashsoep een paar uur moet laten pruttelen, om de smaak te verfijnen. Hieronder staan de beste recepten voor het maken van goulashsoep.

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top