Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Koreaanse recepten Meer Koreaanse recepten recepten »

Geen idee of het noord of zuid Koreaans is , maakt ook niet uit , lekker is het wel. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Koreaans

Dit is het recept voor de signature waanzinnige kimchi-burger van foodblogger Mister Hungry Sam! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Wereld

Heerlijk, simpel gerecht. Staat zo op tafel. Een pannetje heb je nodig. Gezond en bijzonder smaakvol! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Mijn voorliefde voor Aziatische, met name Koreaanse, muziek, cultuur en verdedigingskunst bij deze vertaald naar gegarandeerde gastronomische verlichting.  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Koreaans

Mijn vrouw is van Chinese afkomst en is geboren en getogen in Noordoosten van China in het autonome Koreaanse Prefectuur Yanbian. In de vele restaurantjes en bij familie thuis is dit een veel voorkomend gerecht op tafel. Dit gerecht is ook in vele varianten te vinden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Dit is een Koreaanse klassieker! Het bestaat uit rijst met een aantal groenten en eventueel vlees, die mooi gepresenteerd worden, maar die je voor het daadwerkelijk op te eten door elkaar mixt. Het ziet er leuk uit, is met al die groenten gezond, en is erg lekker. Het is ook gemakkelijk naar je eigen smaak aan te passen, omdat er flink wat toppings te bedenken zijn (google er maar eens naar). Hieronder staat mijn favoriete bibimbap: …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Koreaans

Ik dacht origineel te zijn door rode kool te gebruiken voor mijn kimchi, maar pas nu zag ik dat in Korea het heel gangbaar is. Heb ik het wiel weer uitgevonden, terwijl het er al is. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Koreaans

KimChi is een bijgerecht uit Korea en wordt vaak van kool gemaakt .Het is een soort fermentatieproces  zoals wij  bv zuurkool maken. Dit recept is heel eenvoudig en hoef niet dagen te staan en smaakt erg lekker vooral als je van pittig houdt  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Ik ben fan van alles wat je kan inmaken vooral als het anders is van smaak kleur of vorm zo ook deze knoflooktenen  zoutig van de ketjap maar ook eeen zuurtje van de azijn heerlijk! Hierdoor wordt je geprikkeld om te bedenken waar je dit in kan verwerken dat is nou zo leuk aan koken  met ingemaakte producten.    …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Koreaans

Ja lekker kippenvleugels kluiven. De meeste mensen krijgen er geen genoeg van. Dat geldt ook voor mij. Als we boodschappen gaan doen dan moet je verplicht langs de poelier lopen. Die zit nou eenmaal aan het begin van het winkelcentrum en kan de verleiding dan niet weerstaan om wat te halen. Kip van goede kwaliteit is zoveel lekkerder dan plofkip van AH of Jumbo. Nooit kopen dus. Dit recept heb ik ooit gekregen van een andere bevriende scheepskok (een Canadees) en die zette dat op tafel als snack. Helemaal verbouwd dat recept en nu is het dit geworden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Koreaans

Mijn vrouw is van Chinese afkomst en is geboren en getogen in Noordoosten van China in het autonome Koreaanse Prefectuur Yanbian. In de vele restaurantjes en bij familie thuis is dit een veel voorkomend gerecht op tafel. Dit gerecht is ook in vele varianten te vinden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Waanzinnig lekker en in no-time klaar !!! …  Lees verder »

Een Koreaans nationale gerecht die als ingrediënt in vele Koreaanse gerechten worden gebruikt. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Koreaans

Mijn voorliefde voor Aziatische, met name Koreaanse, muziek, cultuur en verdedigingskunst bij deze vertaald naar gegarandeerde gastronomische verlichting.  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Koreaans

Eet de Koreaanse bulgogi heel authentiek uit de hand. Schep aan tafel wat vlees, bosui en sesamzaad in een slablad, rol op en eet uit de hand. Lekker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Koreaans

Chinese kool met Koreaanse kruiden …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Koreaans

1 kg kipkarbonade 2 teentjes knoflook 3 lepels Chinese sojasaus 1 lepel sesamolie 1/2 theelepel chilipoeder zout peper 12 gedroogde Chinese paddestoelen 1 ui 4 lente-uitjes 140 g bamboescheuten 2 lepels sesamzaad ongeroosterd 2 lepels olie …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Koreaans

Een Oosterse lekkernij. Spek heeft nog niet eerder zo exclusief gesmaakt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch
Top