Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

2 mediterraans vispannetje recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

500 gram visfilet, als rode snapper - zeeduivel - zeebaars - makreel - 500 gram garnalen - snufje saffraandraadjes - 3 eetlepels olijfolie - 340 gram gesnipperde ui - 350 gram venkel - 2 theelepels bloem - 400 gram blokjes uitgelekte tomaat uit blik - 3 teentjes geperste knoflook - 2 blaadjes laurier - 2 eetlepels vers gehaakte tijm - geraspte schil van 1 sinaasappel - zout en peper - Om te serveren : knoflooksaus - stokbrood,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-11-2004
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gr gemengde visfilet(rode snapper/zeeduivel/zeebaars of makreel)500 gr gemengde ongekookte schelpdieren(mosselen en garnalen)/snufje saffraandraadjes/3 el olijfolie/350 g ui,gesnipperd/350 g venkel gehalveerd en in dunne plakken(kleine knol)/2 tl bloem/400 g blokjes tomaat uit blik(uitgelekt)/3 teentjes knoflook/2 blaadjes laurier/2 el fijngehakte verse tijm/schil van 1 sinaasappel(geraspt)/zout/cayennepeper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-09-2002
  • Mediterraan
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top