Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Montignac recepten Meer Montignac recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Heerlijke linzensoep voor een gedeelte bedacht door Ria Tummers …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Montignac

Een ideale vetmaaltijd voor fase 1 van Montignac. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Montignac

Voedingswaarde: Energie: 39 kcal Koolhydraten: 0,2 gram Eiwitten: 7,4 gram Vet: 1 gram Waarvan verzadigd: 0,1 gram Vezels: 0 gram …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Montignac

Dit is een Montignac variant op een goed gevuld broodje hamburger. Het broodje wordt vervangen door grote sla bladeren, het liefst ijsbergsla ivm de stevigheid. Dit gerecht past in een fase I vetmaaltijd van Montignac voor stevige trek. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Montignac

30 ml olijfolie 3 teentjes knoflook, gemalen gedroogde perterselie 1 aubergine, in blokjes van 1cm Kaaspoeder "Formagio di pasta" 1 courgette, in plakjes zout 1 gele paprika, in stukken 1 vleestomaat, in stukken 150 gr champignons, in plakjes 1 ui, in ringen 100 gr geraspte kaas …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Montignac

900 gr spliterwten 2 uien in stukjes 2 prij in stukjes 1 knolselderij in stukjes 2 laurierbladen 6 groentenboulion blokjes 3 liter water 1 tl zout 1 tl peper …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Montignac

Lekkere boerenkool stampot maar dan net een beetje anders. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Montignac

600g pangafilet (diepvries) 1000 g ijsbergsla gedroogde tomaten op olie potje pesto a la Genovese basilicum (ongeveer 4 el) 1 bolletje mozaralla in plakjes 1 limoen 1 knoflook geperst peper (versgemalen mixed) zout ( gerookt zeezout vers gemalen) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Montignac

300 gr grof volkorenmeel 2 tl zuiveringszout 10 ml vloeibare natrena 2 eiwitten 1 mespunt nootmuskaat 3 el speculaaskruiden 1/2 tl kaneel 1/2 tl kardamonpoeder 2 1/2 dl magere melk 1 el appelstroop 2 appels, Jonagold of goudrenetten …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Montignac

Als het weer een beetje meezit kan de BBQ weer aan, hier een heerlijk hoofdgerecht, bereid op de BBQ!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Montignac

Een van mijn favoriete Montignac-recepten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Montignac

Lekker makkerlijk te maken hollands gerecht uit de methode van Montignac. En is ook erg lekker voor niet Montignacers !! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Montignac

Recept uit Snel en Slank volgens de methode Montignac. van R.Tummers …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Montignac

Erg lekker fase I recept uit 'Montignac stap voor stap, de eerste 6 weken' van Ria Tummers …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Montignac

Eigenlijk wordt knolselderij voornamelijk gebruikt in de erwtensoep en in de bekende selderijsalade. Een enkele enthousiasteling verwerkt selderij in een Waldorff-salade of samen met aardappelen tot een aardappelselderijpuree (lekker met wild) maar dan houdt het wel zo'n beetje op. Knolselderij (rijk aan calcium) laat zich ook perfect verwerken tot frieten en om het ook nog gezond te houden, worden de repen niet gefrituurd, maar in de oven gebakken ! (Per portie bevatten ze daardoor maar zo'n 85-90 Calorie├źn) Selderij verkleurt overigens snel. Besprenkel gesneden stukken om die reden met water of bewaar ze tot gebruik in water waaraan citroensap is toegevoegd. Dit gerecht past in een laag-glycemisch voedingspatroon. Knolselderij heeft een GI waarde van 15. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Montignac

5 eieren, 600 gr. prei, 150 gr. mager spek in blokjes, 1 gesnipperde ui, 300 gr. crhme franche(light), 200 gr. geraspte goudse kaas, olijfolie, zout, peper, nootmuskaat. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Montignac

Een heerlijk montignac-recept …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Montignac

Uit het boek "Recepten voor de zomer" van Truus Ordelman. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Montignac
Populaire Montignac kookboeken:
Top