Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Sinigang baboy recepten (3) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Filipijns gerecht Met varkensvlees en andijvie en tomaten mmmmm jammie

INGREDIENTEN

2 liter water, , 1 bouillonblokje, , 250 gram varkenspoulet (dit mogen ook speklappen of garnalen zijn wat je wil), , 1 stronk of pak andijvie, , 250 gram sperziebonen, , Het sap van 2 citroenen ( mag 1 citroen zijn, naar smaak), , paar plakken gember (verse), , 3 tomaten in blokjes, , 1 ui fijngesneden, , zout en peper naar smaak., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-01-2005
  • Filippijns Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een hoofdgerecht voor 4 personen dat "Sinigang na Baboy heet.

INGREDIENTEN

2 eetlepels olie * 500 gram in stukjes gesneden varkensvlees *, 1 eetlepel gesneden knoflook * 1 gesnipperde ui * 1 tomaat in stukje gesneden * 1 aubergine in stukjes * 1 liter bouiillon * 1 groene peper * 250 gram spinazie * 1 theelepel zout * 2 eetlepels vissaus * 300 gram rijst.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-09-2008
  • Filippijns Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 liter water, 1 bouillonblokje, 250 gram varkenspoulet (dit mogen ook speklappen of garnalen zijn wat je wil), 1 stronk of pak andijvie, 250 gram sperziebonen, sap van 1 citroenen, paar plakken verse gember, 3 tomaten in blokjes, 1 ui fijngesneden, zout en peper naar smaak., vissaus,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-02-2003
  •  
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top