Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

16 spies garnaal recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

In plaats van grote garnalen kun je ook blokjes verse zalm nemen

INGREDIENTEN

12 grote gekookte (diepvries)garnalen, 500 g biefstuk, 4 el olie, 1 tl chilipoeder, 2 tenen knoflook, 4 el mayonnaise, 3 el zure room, 4 satéstokjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-12-2009
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ontdooitijd 3 uur bereidingstijd:35min./

INGREDIENTEN

400 gr grote garnalen (gambas) uit diepvries - 400 gr lendebiefstuk 2 groene paprika's - 2 eetlepels olie - 1 theelepel zout - theelepel vers gemalen witte peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-07-2003
  •  
  •  30-60 min.

Heerlijke combinatie van vlees en garnalen.

INGREDIENTEN

-400 gr grote garnalen (gambas) vers of uit de diepvries - 400 gr lendebiefstuk -2 groene paprika?s - 2 eetlepels olie - 1 theelepel zout - theelepel vers gemalen witte peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-10-2000
  •  
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

400 gr grote garnalen (gambas) uit diepvries, 400 gr lendebiefstuk, 2 groene paprika`s, 2 eetlepels olie, 1 theelepel zout, 1 theelepel vers gemalen witte peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-03-2009
  • Spaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

400 gr grote garnalen (gambas) uit diepvries - 400 gr lendebiefstuk 2 groene paprika's - 2 eetlepels olie - 1 theelepel zout - theelepel vers gemalen witte peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-05-2003
  •  
  •  0-10 min.

Spiezen met gamba en lendebiefstuk voor op de barbeque

INGREDIENTEN

De tijd is zo lang omdat de garnalen 3 uur moeten ontdooien..., , 400 gr grote garnalen (gambas) uit diepvries - 400 gr lendebiefstuk 2 groene paprika's - 2 eetlepels olie - 1 theelepel zout - theelepel vers gemalen witte peper

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op07-02-2004
  • Spaans
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

400 gr grote garnalen (gambas) uit diepvries - 400 gr lendebiefstuk 2 groene paprika's - 2 eetlepels olie - 1 theelepel zout - theelepel vers gemalen witte peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-05-2003
  •  
  •  20-30 min.

Bijzondere smaak combinatie tussen gevogelte en schaaldieren

INGREDIENTEN

750 gr kippenvlees (zonder been), 350 gr kippenlevers, 8 zoetwater garnalen, 2 stalen prei, 2 rode paprika's, saus: 1,25 dl sojasaus, 1,25 dl mirin, 4 eetl suiker, zevenkruidenmengsel

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-10-2003
  • Japans Voorgerecht
  •  0-10 min.

Het is vlees nog vis,  in dit geval wel dus, best of both worlds. veras je vrienden en familie met deze heerlijke hapjes.

INGREDIENTEN

1: garnaal/salami spies met gremolata, 16 grote garnalen gekookt, 200 gram Hongaarse salami in plakjes, sap van 1 citroen, bosje platje peterselie fijn gehakt, 1 teen knoflook geperst, , 2:Surf en turf met ci­troen­may­o­nai­se, 4 biefstukken, 30 grote garnalen zonder staart, 6 el. olijfolie, 2 tenen knoflook fijn gesneden., citroen mayonaise K&K, , 3: krab cupcakes, blikje krab uitgelekt, 100 gram serano ham, 4 el roomkaas bieslook ( geen light ), 16 plakjes filodeeg, bosje bieslook, , 4: tartaar van carpaccio en zalm, pak carpaccio, 200 gram gerookte zalm desnoods in blokjes kant en klaar, pijnboom pitjes, sla dressing tuinkruiden, 1 el zoute soya, , 5: oosterse bitterballen, 200 gram hollandse garnalen, 1 blik bicro ragout voor kroketten, 3 el. olijf olie, 1 el. kikoman soya, 1 tl. knoflookpasta, bordje bloem, ei en panko voor paneer .

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-11-2015
  • Europees
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

3 eetlepels (arachide)olie, 1 theelepel chili-olie, 1 mespunt bruine basterdsuiker, 1 mespunt cayennepeper, versgemalen peper, 24 grote Chinese garnalen, 1 groene paprika, 18 kerstomaatjes,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-08-2004
  •  
  •  0-10 min.

Voor de barbeque

INGREDIENTEN

3 eetlepels (arachide)olie, 1 theelepel chili-olie, 1 mespunt bruine basterdsuiker, 1 mespunt cayennepeper, versgemalen peper, 24 grote Chinese garnalen, 1 groene paprika, 18 kerstomaatjes.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-04-1999
  •  
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

3 eetlepels (arachide)olie, , 1 theelepel chili-olie, , 1 mespunt bruine basterdsuiker, , 1 mespunt cayennepeper, , versgemalen peper, , 24 grote Chinese garnalen, , 1 groene paprika, , 18 kerstomaatjes,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-07-2002
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 mango, 1 avocado, 8 scampi`s, gekookt en gepeld met staartje eraan, 1 knoflookteen, scheutje olie, snufje korianderpoeder, sla voor garnering, bieslook voor garnering, , Dressing:, , sap van 2 limoenen, 4 eetlepels olijfolie, handvol muntblaadjes, eventueel zout en peper naar smaak

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-09-2008
  • Voorgerecht
  •  20-30 min.

Het BBQ seizoen is weer aangebroken, daarom receptjes voor heerlijke spiesjes voor op de BBQ!!

INGREDIENTEN

Spiesje met Valess en groene salsa, Ingredi?nten:, 1 pak Valess mini?s, mild gekruid, sat?prikkers, 1 groene paprika, 1 augurk, ? komkommer, zonder zaad, 1 groene Spaanse peper, in ringen, 1 el bruine basterdsuiker, 1 el gembersiroop, 1 el azijn, zout en peper, Spiesje van gamba?s met courgette, Ingredi?nten:, 6 rauwe grote garnalen, 1 grote courgette, in dikke plakken, sat?prikkers, 1 dl ketjap manis, 1 teentje geperste knoflook, 2 eetlepels gebrand sesamzaad, 100 gr taug?, , Spiesje van dolma met paprika en geitenkaas, Ingredi?nten:, 6 dolmades (uit blik), 1 pot geroosterde paprika?s, sat?prikkers, 100 gram geitenkaas, 2 tenen knoflook, geperst, 1 el honing, snufje oregano, peper en zout, , , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-05-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lekker bij de barbecue. 260 kcal per persoon

INGREDIENTEN

16 grote ongepelde Noorse garnalen, 600 g kabeljauwfilet, 16 plakje ontbijtspek, 4 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas, 4 eetlepels paneermeel, 1 theelepel oregano, 1 theelepel basilicum, 2 eetlepels boter of margarine, 32 gekookte mosselen, 24 mini-ma?skolven (blik of pot), 1/2 eetlepel olie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-12-2000
  •  
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Nuoc cham, 500 g gepelde garnalen, 3 cm kandijsuiker, 25 g vers wit varkensspek, 1 theelepel bakpoeder, 2 theelepels maizena of aardappelmeel, 1 theelepel peper, 1 theelepel zout, 1 lente-ui wit fijngehakt, 35 cm suikerriet of uit blik, sla, munt, komkommer

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-11-2002
  • Aziatisch
  •  0-10 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang een jaarabonnement Smult en het kookboek Dagelijkse Kost 2 van de bekende Belgische TV-kok Jeroen Meus van € 44,79 voor € 32,95… Lees verder »

Top