Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

6 tod man pla recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

Voor de viskoekjes, • 500g stevige witvisfilet (bv pangasius of kabeljauw), • 1.5 eetlepel rode curry pasta, • 2 el koriander, • 3 lente-uitjes, fijn gehakt, • 2 teentjes knoflook, gehakt, • 6 verse kaffir blaadjes, heel dun gesneden, • 1 el vissaus fish sauce, • 125ml cocosmelk (crΓ¨me), • 1 ei , • 125g kousenband of haricots vert, arachideolie, , Voor de komkommer relish, • 1/2 kop witte rijstazijn, • 1/2 kop basterdsuiker, • 1 komkommer, in beetklare stukjes, • 3 sjalotjes in kleine stukjes, • 2 el verse koriander, • Β½ el nam pla (vissaus), • 1-2 verse Thaise chilipepers, gesneden, • 1 eetlepel geroosterde pinda`s die in een vijzel zijn fijngestampt.,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-02-2010
  • Thais Voorgerecht
  •  20-30 min.

Koekjes van Gebakken Garnalen met Hete Saus

INGREDIENTEN

, < 675 g verse garnalen, , < 125 g kousenband, , < 2 tl rode sambal, , < 2 tl lichte soyasaus, , < 50 ml (? kopje) dikke kokosmelk, , < 1 ei, , < 25 g (2 el) meel, , < zout naar smaak, , < versgemalen zwarte peper, , < 75 ml (kopje) plantaardige olie, , < schijfjes tomaat, , < schijfjes komkommer, , HETE SAUS: 2 verse rode pepers, , < 1 teentje knoflook, , < 15 mm verse gember aan een stuk, , < 25 mm komkommer aan een stuk, , < 1 tl gehakte korianderwortel, , < 25 g (2 el) gestampte geroosterde pinda's, , < 25 g (2 el) suiker, , < 25 ml (2 el) vers limesap, , < 25 ml (2 el) lichte soyasaus, , < 50 ml (? kopje) kippenbouillon

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-01-2004
  • Thais Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

450 gr kabeljauwfilet, 2 eetlepels vissaus, 2 rode Thaise chilipepers of rode-currypasta (pas op heet), 2 teentjes knoflook, geperst, 10 limoenblaadjes, zeer fijngehakt, ]2 eetlepels verse koriander, fijngehakt, 1 groot ei, 25 gr bloem, 100 gr dunne sperziebonen, kousenband of haricots verts, arachideolie, om in te bakken

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-06-2003
  • Thais Bijgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

250 gr verse vis, knoflook, 1 eetlepel rode currypasta, gember, bosuitjes, koriander, chilisaus, 1 ei, bloem en zout.

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-08-2002
  • Thais Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

675 gr verse garnalen, 125 gr kousenband, 2 theelepels rode sambal, 2 theelepels lichte soya-saus, 50 ml (1/4 kopje) dikke kokos-melk, 1 ei, 25 gr (2 eetlepels) meel, zout naar smaak, vers gemalen zwarte peper, 75 ml (1/3 kopje) plantaardige olie, schijfjes tomaat, schijfjes komkommer, , Hete saus:, , 2 verse rode pepers, 1 teentje knoflook, 15 mm verse gember aan een stuk, 25 mm komkommer aan een stuk, 1 theelepel gehakte koriander-wortel, 25 gr (2 eetlepels) gestampte geroosterde pinda's, 25 gr (2 eetlepels) suiker, 25 ml (2 eetlepels) vers lime-sap, 25 ml (2 eetlepels) lichte soya-saus, 50 ml (1/4 kopje) kippebouillon,

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-04-2002
  • Thais Bijgerecht
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang een jaarabonnement Smult en het kookboek Dagelijkse Kost 2 van de bekende Belgische TV-kok Jeroen Meus van € 44,79 voor € 32,95… Lees verder »

Top