Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Vegetarische recepten Meer Vegetarische recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Wilde spinazie heeft een wat intensievere smaak dan gewone spinazie. Ook het blad is wat groter en grover. Wij vinden wilde spinazie vooral lekker in een stamppot of in een ovenschotel. Dit is een ovenschotel zonder vlees, gemaakt voor ons vegetarische nichtje die bij ons op visite was. Wil je graag een stukje vlees, dan is een balletje gehakt of een tartaartje hier lekker bij. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Heerlijke vegetarische soep  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Op surf vakantie had ik geen inspiratie om te koken en dankzij een spanjaard heeft hij mij aan deze waanzinnige hoofdgerecht geinspireerd. Muchas gracias! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Heerlijke makkelijke Vegetarische lasagne met Tomatoblend.  De producten van Tomatoblend zijn gemaakt van 100% pure ingrediënten en vormen een perfecte basis voor tal van toepassingen. Heerlijke pasta's en pizza's of smaakvolle soepen staan in een handomdraai op tafel met Tomatoblend! https://www.tomatoblend.nl …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Zelfs de vleeseters zullen van deze pittige wok genieten ! We serveren er rijst of pasta bij .  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Dit is dus echt een 'wat heb ik nog in de koelkast' recept. Het is een verrassende variatie geworden op de klassieke Lasagne. Weliswaar niet helemaal vergetarisch te noemen i.v.m. de Roquefort kaas. Echte vegetariërs kunnen dit vervangen voor een vegetarische kaas. Hoeveelheid is voor twee tot drie personen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Niet mijn recept, toevallig ook eentje op smulweb met kip. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Heerlijke vegetarische wrap met spinazie …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

EEN ZEER SMAKELIJKE VEGETARISCHE LASAGNE!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Kip en spekjes vervangen voor Quorn naturel stukjes en je hebt een vegetarische maaltijd. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Quiche met geitenkaas en courgette Het is eindelijk zomer, dus tijd voor picknicks in het park, boottochtjes met vrienden en lange dagen op het strand. Maar natuurlijk ook voor lekkere lichte gerechten om buiten van te genieten. Daarom een vegetarische quiche, die zowel warm als koud een geweldige aanvulling is op je zomerse dag! Voor 4 personen: …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

12 rijpe tomaten, bosje basilicum, eetlepel suiker, groentebouillonblokje, huttenkase, mozzarella, stuk pecorino, grote zak verse spinazie, 2 tenen knoflook, 1 ui, groene lasagnebladen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Maak ze met je eigengemaakte nacho`s .. zie basisrecept http://www.smulweb.nl/1367706/koken/recept/Nachos-zelf-gemaakt Nacho`s zijn eigenlijk niet meer dan gefrituurde tortilla`s. Je kunt een zak kant-en-klare tortillachips nemen maar maak ook zeker eens je eigen nacho`s. Houd er wel rekening mee dat je de nacho`s dan niet helemaal bruin frituurt, ze worden namelijk nog een keer gebakken in de oven. Ook guacamole is erg simpel en snel zelf te maken! Maar gebruik voor een snelle versie gewoon kant-en-klare chips en guacamole uit een potje. Dit recept kun je als hoofdgerecht serveren door er gehakt, rode ui, sla en knoflook aan toe te voegen. Bak dan eerst het gehakt even bruin in een pan, schud het over de nacho`s heen, bedek met gesneden rode ui en knoflook en strooi er geraspte kaas overheen. Serveer op een bedje van bijvoorbeeld rucola. Probeer voor een vegetarische versie eens kidneybonen in plaats van gehakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Een vegetarische dip of smeersel …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Vegetarisch

Eieren, knapperige groenten en pittige pindasaus zijn de ingredienten van dit bekende -vegetarische- Indonesische gerecht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch
Populaire Vegetarische kookboeken:
Top