Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

985 recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Eenvoudig te maken voor bij de borrel, hier een extra snel recept, onderstaand drie voorbeelden, maar uiteraard zijn er vele varianten mogelijk. De techniek is die van de ‘tatin’, een omgekeerde opmaak van de quiche.

INGREDIENTEN

Voor 24 mini quiches:, een pak bladerdeeg, 20 cl crème fraîche, 2 eieren, - gedroogde uitjes of, - roquefort of, - kerstomaatjes en basilicum (gedroogd) en mosterd, peper en zout,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-12-2006
  • Frans
  •  10-20 min.

Deze overheerlijke salade heb ik gemaakt voor Oudjaar. Een succes. Meestal blijft er veel over maar deze salade was schoon op.Het recept staat in het AH-boek "De smaak van december". Ik heb er nog wat aan toegevoegd. Een TOPPER!!!! Als garnering kun je je eigen ideeën gebruiken. Ik had er gevulde eieren en gevulde tomaatjes omheen gelegd. Laat je fantasie werken.

INGREDIENTEN

750 gram vastkokende aardappelen, 3 eieren, 100 ml mayonaise, 50 ml creme fraiche, 4 eetlepels fijngehakte peterselie, 4 eetlepels fijngehakte bieslook, 250 gram kleine augurkjes, 300 gram gerookte kipfilet, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 1 appel (Elstar), 2 theelepeltjes mosterd, peper, zout, 2 theelepels paprikapoeder, 1/2 dl witte azijn, 1 eetlepel suiker, blaadjes sla om te garneren,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-01-2008
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Gemakkelijk en op voorhand te bereiden Echt iets voor de feestdagen

INGREDIENTEN

4 sneetjes gerookte zalm, 10 cl vloeibare room, 1 potje zalmeitjes, 1 tuiltje dille, 1 citroen, 2 rijpe tomaten, Zout en peper

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-12-2007
  • Belgisch Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Deze Oudhollandse huzarensalade maakte ik voor de 60e verjaardag van mijn broer. Ik maakte toen een buffet met allemaal ouderwetse gerechten. Ook deze viel erg in de smaak. In plaats van corned beef kan je ook hamblokjes, restant gebraden rundvlees of blokjes cervelaatworst gebruiken. Vegetariërs kunnen deze salade ook zonder vlees of met kleine blokjes pittige kaas maken. Ook heel lekker.  

INGREDIENTEN

1 ½ kg gram vastkokende aardappelen -, 8 hardgekookte eieren (2 om te garneren) -, 1 dl mayonaise -, 200 ml crème fraîche -, 3 eetlepels fijngehakte peterselie -, 3 eetlepels fijngehakte bieslook -, 1 potje kleine augurken -, 2 blikjes cornedbeef -, 2 uien -, 3 appels (Elstar)-, 1 afgestreken eetlepel mosterd -, peper, zout -, 1 theelepel paprikapoeder -, 1/2 dl witte azijn -, 1 eetlepel suiker -, blaadjes sla om te garneren

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-02-2010
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Heerlijk borrelhapje of als amuse. Bij kookschool Keizer Culinair, kregen we dit te maken.

INGREDIENTEN

75 g brie, 35 g boter, 1/2 ciabattabrood of stokbrood, 1 takje tijm, 3 zongedroogde tomaten, 1 el pijnboompitjes, olijfolie en zwarte peper.,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-11-2006
  • Frans
  •  20-30 min.

Een bladerdeeg hapje maken op een praktische manier!! Heel handig

INGREDIENTEN

A gerookte kipfilet, B feta kaas, C basilicum., D 3 Bladerdeeg blaadjes, E losgeklopt ei., F Boter

  •  Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-12-2005
  • Tussengerecht
  •  0-10 min.

Pittige gekruide indiaas recept gemaakt met phyllo deeg, dat verkrijgbaar is in de supermarkt.

INGREDIENTEN

1 el slaolie, 1 ui, fijn gesnipperd, 2 teentjes knoflook, fijn gehakt., 2 tl vers geraspte gember, 1 el kerrie poeder, 1 tl koreander, 1tl komijn, 1/2 tl zwarte peper, 1 kleine lombok, fijn gemalen, (of 1/4 tl cayenne peper, of tabasco saus), 375 g mager rundergehakt (of kippegehakt), 125 ml erwtjes uit de diepvries, ontdooid, zout naar smaak, 12 phyllo velletjes, ontdooit., 75 ml gesmolten boter.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-12-1999
  • Indiaas
  •  30-60 min.

Dit gerecht wordt in zeeland iedere zaterdag ochtend door velen gegeten bij de koffie.

INGREDIENTEN

Nodig om 12 bolussen te bakken., Ik koop bij de bakker 750 gram meel en hiervoor het nodige gist 75gram., 4 dl water of melk., 1 ei, een handje witte basterd suiker, 4 theelepels zout, een busje kaneel, Donkerbruine suiker.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op31-12-1998
  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Erg smaakvol, door de aromatische smaak van de Wellant appel

INGREDIENTEN

5 grote Wellant appels, 350 ml bier, 300 gram bloem, 2 eieren, 1 eetlepel suiker, 2 eetlepels zonnebloemolie, 1 zakje vanillesuiker, Mespuntje zout, Mespuntje kaneel, Poedersuiker,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-11-2011
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Een recept voor overheerlijke oliebollen dat al decennia lang een groot succes is binnen en buiten mijn familie. Het is even iets meer werk dan een pak oliebollenmix gebruiken maar zeker de moeite waard!

INGREDIENTEN

750 gram bloem, 1 eetlepel zout, 2 eieren, 35 gram roomboter, 10 gram gedroogde gist of 30 gram verse gist, 750 ml melk, 3 theelepels basterdsuiker, 200 gram witte rozijnen, 200 gram blauwe rozijnen, 2 kleine goudreinetten, kaneel naar smaak, poedersuiker

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-07-2004
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Een Verukkelijke Goulash, die op veel manieren te eten is...

INGREDIENTEN

1 Kilo Runderpoulet/Niet te grote stukken., braadboter voor het vlees aan te bakken., 1/2 Kilo Uien., 1 rode Paprika, 1 Gele paprika, 1 Groene Paprika, 1 klein blikje bonduell erwtjes, 4 grote tomaten in stukken gesneden en ontpit., Scheutje melk, Maizena/ om te binden., 2 Eetlepels Paprikapoeder, 1 Klein Blikje Tomatenpuree, 2 Tenen Knoflook, 2 theelepeltjes Sambal Oelek, Zout en Peper, Kummel en Laurier, Citroen en Een scheut Azijn

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op15-10-2003
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Broodjes van bladerdeeg gevuld met pittig gehakt

INGREDIENTEN

10 plakjes bladerdeeg, 500 gram rundergehakt, 500 gram spitskool, 1 of 2 uitjes, sambal, cayennepeper, chilipoeder, zout, ketoembar, laos, paprikapoeder,ketjap manis, kerriepoeder, nootmuskaat en een eitje

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-07-2000
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.

Dit jaar eens iets anders op oudejaarsavond ?

INGREDIENTEN

50 gr. boter60 gr. bloem2 dl. bouillon150 gr. geraspte oude kaas2 eetl., gehakte bladselderijversgemalen peperzout2 losgeklopte eierenpaneermeel

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-12-2004
  •  
  •  30-60 min.

Recept van de warme bakker.

INGREDIENTEN

Appels., bladerdeeg.(kant en klaar), kaneel., suiker., ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-03-2000
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Deze salade maakte mijn moeder vroeger altijd voor Oudejaarsavond. Mijn broer vroeg mij afgelopen jaar naar het recept. Ik wist het gelukkig nog uit mijn hoofd en heb het direct opgeschreven. Deze salade eten we in onze familie tradiegetrouw alleen op Oudjaarsavond. We zijn er allemaal dol op. Inmiddels maak ik de salade nu ook weer elk jaar.

INGREDIENTEN

4 vastkokende aardappelen -, 1 ui -, 2 zachtzure appels (bijv. Elstar) -, dikke plak boterhamworst (plm. 150 gram) -, dikke plak cervelaatworst (plm. 150 gram) -, 2 eieren -, 2 zoute haringen -, plm. 5 augurkjes of meer afhankelijk van de grootte -, ½ dl witte azijn -, 1 eetlepel suiker -, mayonaise of yogonaise =, peper -, zout -

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-03-2007
  • Duits
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

250 gram zelfrijzend bakmeel, 2 eieren, 3 dl. melk, 6 appels(bijv. goudreinet), zonnebloemolie, 50 gram suiker, 1 eetlepel kaneelpoeder.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-12-1999
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Voor ongeveer tien forse sneeuwballen. Een recept dat mijn Oma heel vroeger al maakte. Mijn moeder heeft het van mijn Omaatje overgenomen, en nog elke 'oud en nieuw' worden ze gebakken. De meeste mensen die bij ons voor het eerst nieuwjaar komen vieren kennen het niet! Dus als je iets bijzonders wilt... Sneeuwballen!

INGREDIENTEN

, - 3 dl water, - 200 gram bloem, - 75 gram boter, - 5 a 6 eieren, - 75 gram krenten en rozijnen, - zout, - olie, - slagroom (zoveel als je lekker vindt!), - slagroomversteviger, - suiker,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-12-1999
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Appelbeignets met pils 20 stuks

INGREDIENTEN

6 eetlepels witte basterdsuiker, 2 eetlepels kaneelpoeder, 5 appels (Goudreinetten), 1 ei, 250 gr zelfrijzend bakmeel, zout, flesje pils, frituurolie, poedersuiker,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-12-2002
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Ca. 35 oliebollen (en vele complimenten:-)

INGREDIENTEN

1 kilo tarwebloem, 1 liter water, 20 gram zout, 50 gram suiker, 80 gram gist, 10 gram kaneel, enkele druppeltjes citroensap, 200 gram rozijnen, 100 gram verse appelstukjes

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-12-2000
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Vlees in pittige marinade

INGREDIENTEN

1 kilo hamlappen, 8 eetlepels bruine suiker, 1 pond uien, 1 1/2 eetlepel bloem, 9 theelepels sambal, 2 kopjes water, 9 eetlepels tomatenketjup, 4 theelepels paprika poeder mild, 1 1/2 eetlepels ketjap,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-08-2000
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.

Lekker fris borrelhapje, zo rond de klok van twaalf.

INGREDIENTEN

200 gr. rauwe ham in ronde plakjes. (bv.van de Aldi), 1 pakje Mon Chou of andere roomkaas, bosje bieslook, 1 kleine ui, 1 flinke knoflookteen, peper, zout, paprikapoeder

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-03-2001
  •  
  •  20-30 min.

Een traditie in ons gezin, ook de volgende dag nog lekker.

INGREDIENTEN

Grote pan gekookte aardappelen, 3 ons achterham, ? 10 hard gekookte eieren, ? 10 fijngesnipperde uien, of iets minder, naar smaak, 1 pot mayonaise, scheut yoghurt, potje zoet-zure augurken, zilveruitjes, Amsterdamse uien, ? 1 ons cervelaatworst, peper, zout, paprikapoeder, eventueel blikje asperges, eventueel potje zure room, een paar slablaadjes

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-12-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Niet de mijne, maar het recept heet zo!8 stuks Met advocaat of vanillevla Deze appelflappen smaken uitaard ook lekker op een verjaardagsfeessie

INGREDIENTEN

500 gr appels, sap van 1 citroen, 1 zakje vanillesuiker, 3 eetlepels rozijnen of in stukjes gesneden gedroogde abrikozen (of een combinatei), 1 eetlepel custardpoeder, 6 eetlepels vanillevla of advocaat, 2 eetlepels geschaafde amandelen, 1 theelepel kaneel, 8 plakjes diepvriesbladerdeeg, suiker

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-12-2003
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Deze salade is bij ons een traditie op oudejaarsavond en het restantop nieuwjaarsdag met een kop soep

INGREDIENTEN

3blikjes John West rode zalm.4 eieren, 1 goudrenet,1/2 ui, mayonaise,augurken,zilveruitjes, 500gram aardappelen gekookt,slablaadjes en 2 tomaten

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-11-2000
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.

Mmm, als je deze appelflappen eenmaal hebt gegeten, wil je geen andere meer,....Je bent gewaarschuwd!

INGREDIENTEN

300 g bloem, snufje zout, 2 eetl. suiker, 1 zakje vanillesuiker, snufje kaneel, 2 eetl. zonnebloemolie, 2 eieren, 350 ml melk of bier, 1 kilo appels goudrenetten, , zonnebloemolie om te frituren, poedersuiker

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-12-2007
  •  
  •  30-60 min.

De lekkerste oliebollen die ik ooit zelf heb gemaakt. De oliebol zoals oliebollen bedoeld zijn.

INGREDIENTEN

2 liter water (zo koud mogelijk), 2100 gram bloem, 400 gram rozijnen, 400 gram krenten, 200 gram gist, 100 gram citroenrasp, 1 ei, 44 gram zout.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op31-12-2004
  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Restje aardappelen over? Maak dan eens deze heerlijke eenvoudige salade. Lekker met een blikje tonijn en wat andere ingrediënten. Natuurlijk ook lekker als je er gewoon wat aardappelen voor kookt. Een simpele salade, maar wel erg lekker. Wij hebben hiervan gesmuld.

INGREDIENTEN

4 flinke aardappelen gekookt en in hele kleine blokjes gesneden, 1 blikje tonijn (160 gram) (uitgelekt, in kleine stukjes), 1 kleine appel (bijv, Elstar) (geschild, zonder klokhuis in kleine blokjes gesneden), 1 sjalotje (gepeld en gesnipperd) of 1 eetlepel gesnipperde ui, 3 augurkjes zoetzuur (of meer naar smaak) in kleine blokjes gesneden + paar lepels augurkennat, 4 eieren - hard gekookt (2 eieren in blokjes gesneden, 2 in plakjes of schijfjes om te garneren paprikapoeder, 1 flinke eetlepel mayonaise + 1 flinke eetlepel crème fraîche (mogen ook 2 eetlepels mayonaise zijn!), wat gewassen blaadjes sla om te garneren, paar kerstomaatjes om te garneren,  

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-01-2015
  • Internationaal
  •  20-30 min.

In Staphorst min geboorteplaats is het traditie rond de jaarwisseling kniepertjes te bakken. Ga je ergens gelukkig nieuwjaar wensen dan wordt je dit aangeboden!

INGREDIENTEN

500 gram suiker, 500 gram bloem, 250 gram roomboter of margerine, ongeveer 400 ml handwarm water, 2 eieren (kamertemperatuur), 2 zakjes vanille suiker

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-11-2009
  • Regionaal
  •  60-120 min.

Uit de Glutafin receptenmap voor de decembermaand

INGREDIENTEN

250 gr Glutafin witte bakmix, 1/2 ei, 1/2 zakje gedroogde gist, 2 dl lauwe melk, 50 gr rozijnen, 50 gr krenten, 50 gr sukade (of alleen maar 150 gr rozijnen), 1 appel (in stukjes gesneden)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-12-2000
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Ach, het is weer eens iets anders als 'de bal', ook op oudejaarsavond lekker !

INGREDIENTEN

1 teentje knoflook1 groene paprikabeetje komijnpoeder1 bosje peterselie, 500 gr, half om half gehakt125 gr. mozzarella50 gr. paneermeelzoutpeper, 2 tomaten2 eieren1 uiolie

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-11-2004
  •  
  •  0-10 min.

Een makkelijk eenpansgerecht.

INGREDIENTEN

2 uien, 1 grote paprika rood, 150gr. chorizo, 4 eetlepels olijfolie,1 zakje voorgekookte aardappelschijfjes, 4 eieren, 1 eetlepel provencaalse kruiden, zout en peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-11-2001
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 1/2 eet lepel droge gist of 30 gr verse, 60 ml warm water, 300 ml lauw /warm melk, 100g suiker, 1 thee lepel zout, 500 tot 600 g bloem, 100g boter, 2 eieren,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op30-12-2009
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Nog heel eventjes en het is weer nieuwjaar! Oud & nieuw betekent voor mij de afsluiting van het oude jaar samen met mijn familie. En die afsluiting laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan zonder lekker eten. Omdat oliebollen, appelflappen en appelbeignets elk jaar op tafel staan (ja, heel lekker, maar die kennen we nou wel), daar heeft "Chickslovefood.com" een geweldige variant op bedacht: mini donuts! Donuts? Jazeker, deze mini donuts met vrolijke glitters stelen de show en zijn ook nog eens superlekker. Ideaal om het oude jaar mee te eindigen én het nieuwe jaar mee te beginnen :-) . Happy New Year!

INGREDIENTEN

Men neme (voor 20 mini donuts):, - 1 zakje gedroogde gist (bijvoorbeeld van dr.Oetker, 7 gram), - 2 eetlepels lauwwarm water, - 175 milliliter lauwe melk, - 60 gram basterdsuiker, - een snufje zout, - 1 ei, - 35 gram boter, - 285 gram bloem, - boter om in te vetten, - 1 liter zonnebloemolie (om in te frituren), , Om te garneren:, - 200 gram poedersuiker, - ongeveer 4 eetlepels water (schat zelf een beetje in of je meer of minder nodig hebt), - decoratieparels (goud, zilver, parelmoer wat je zelf leuk vindt), Duur: 20 minuten + 1,5 uur rijzen

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op30-12-2012
  • Amerikaans
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Gepofte krielaardappeltjes met zalm, 500 g krielaardappeltjes, eetlepels olijfolie, zeezout, peper, 1 lepel verse roomkaas, mierikswortel, , Garnalentostada, 4 bloemtortilla?s, roerbakolie, 200 g Hollandse garnalen, 2-3 eetlepels kerriesaus, ananas, 2 eetlepels fijngehakte koriander, rode paprika, , Pitapuntjes met paling, 100 g gerookte paling, citroensap, zout en peper, 4 pitabroodjes, wat zure room of creme fraiche, waterkers of rucola

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-10-2004
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Lekker op oudejaarsavond en op andere dagen Mijn moeder bakte deze appelbeignets altijd voor ons op 31 december.

INGREDIENTEN

8 grote stevige appels (geen moesappels), 50 gram suiker, 1 eetlepel kaneel, 250 gram bloem, 1/2 theelepel zout, 2 eieren, 1,1/4 dl melk, 1,1/2 dl bier, frituurolie, poedersuiker.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-12-1999
  • Nederlands
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

6 eieren (middel groot), 1/2 bakje rode pesto (à 100 g AH Huistraiteur), 2 eetlepels yoghurtmayonaise, zout, (versgemalen) zwarte peper, 30 g (Hollandse)garnalen (bakje à 100 g)

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op29-01-2010
  •  
  •  0-10 min.

Een soort broodbal met gehakt erin, Dit recept heb ik gekregen van iemand die bij ons op de Trollenclub zit en ze heeft ze al een paar keer voor ons gemaakt, ik heb ze zelf een keer gemaakt. En ze zijn superlekker.

INGREDIENTEN

1 kilo mager rundergehakt, sambal, verse knofllook, ketjap, kokos in zakje, witbrood mix,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-01-2005
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

200 g Varkensgehakt, 1 sjalotje (fijngesnipperd), ½ eetlepel boter, 1 eetlepel kruiden (Mexicaanse), 8 plakjes bladerdeeg, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 1 ei (losgeklopt), 50 g maïskorrels

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-10-2009
  • Mexicaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Heerlijk "voorafje" met verschillende vullingen. Recept voor magnetron koken

INGREDIENTEN

12 grote champignons, Vulling:, 1kleine ui fijngesnipperd, 100 g smeerkaas, 50 g paneermeel, 8 plakjes spek(ontbijtspek) of 4 plakken ham,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-11-1998
  •  
  •  10-20 min.

Eenvoudig bereiding van wild in de ruimste zin van het woord

INGREDIENTEN

1.5 kg wildragout (everzwijn, hert, hinde ...) ? 250 g rozijnen ? 300 g zilveruien 4 dl room ? peper, zout ? tijm ? laurier ? rozemarijn ? 2 dl rode port ? 2 dl rode wijn enkele vleesbouillonblokjes ? boter ? 8 ? peren ? 1 zakje veenbessen ? 150 g suiker ? winterse groenten: witlof, rapen, spruiten ...

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-12-1999
  • Belgisch
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Ontvang een jaarabonnement Smult en het kookboek Dagelijkse Kost 2 van de bekende Belgische TV-kok Jeroen Meus van € 44,79 voor € 32,95… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top