Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

2 lamsbout tsjechisch recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Bij de Praagse lamsbout worden aardappelen en uien meegesmoord!

INGREDIENTEN

-750 g lamsbout zonder been, -1 teen knoflook, -zout, peper, -6 el olie, -1 th lepel paprikapoeder, -1/8 l vleesbouillon, -750 g middelgrote aardappelen, -4 uien, -peterselie, -15 g boter en 20 g bloem, -1 el citroensap

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-09-2004
  • Tsjechisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1eetl olijfolie 3uien 1/2kg ontbeend lamsbout 1dl groentebouillon 100gr paneermeel 1ei(omega3)1/2eetl kaneel zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-03-2008
  • Tsjechisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang een jaarabonnement Smult en het kookboek Dagelijkse Kost 2 van de bekende Belgische TV-kok Jeroen Meus van € 44,79 voor € 32,95… Lees verder »

Top